Celebration Time!


Ce cuvânt începe cu S şi se termină cu E?…

O fi acel eveniment mult aşteptat? 😀

Hmmm..esenţial este să iasă excelent, să trezească admiraţia şi să deseneze zâmbete pe feţele părinţilor. Floare la ureche!

Avem o lună la dispoziţie să ne antrenăm intens pentru asta. Aşadar voi deschide acest post, special pentru S_____E, pe care îl voi completa treptat cu materiale noi (în mare parte primite şi de la voi, sper :P).

Azi avem un cântec de senzaţie, plin de energie, distractiv şi pe care absolut toţi copiii, fără nici-o excepţie, îl iubesc.

FIVE LITTLE MONKEYS

Este ideal, când l-am avut la serbare, copiii au sărit, au râs, au cântat din tot sufletul, iar părinţii au vazut că engleza la grădi este distractivă şi frumoasă.

CÂNTECELE DE LA MARIA:

Grey Squirrel (sorry for not finding a black squirrel:( )

Three Little Fishies

şi varianta profi..

 

CÂNTECELE DE LA ALINA ROXANA:

 

Anunțuri

10 gânduri despre “Celebration Time!

  1. ador serbarile de sfarsit de ani! mi se par extrem de emotionante! desi sunt adepta lectiilor deschise, unde parintii pot sa vada tot ce au invatat copiii, nu ratez nici serbarile, unde participam, de obicei, cu niste cantecele. preferatele mele sunt black squirrel si three little fishes.
    imi place foarte mult blogul tau, il urmaresc saptamanal si apreciez ce faci atat pentru profesorii de optionale, cat si pentru parinti. sunt sigura ca ai multi followeri si cred ca ar fi interesant daca ar posta cat mai multi profesori sau parinti cantecelele si poeziile preferate ale copiilor lor.
    mult succesc in continuare!

    M.

  2. foarte frumoase cantecele! five little monkeys il fac si eu cu copiii si este unul din cantecele lor preferate.Pe celalalte doua nu le stiam, multumesc, Maria.Cantecele de miscare le plac foarte mult copiilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s