Getting to know you better


Prima întâlnire cu copiii este frumoasă, emoționantă și are mereu un farmec aparte. Toți ochișorii te măsoară din cap până în picioare și fiecare cuvânt este literă de lege.

Acum este momentul să afli cât mai multe despre picii cu care o să te vezi aproape zilnic și să încerci să faci o impresie bună (da, și la ei contează prima impresie. Dacă nu este puternică, vei câștiga foarte greu autoritatea în fața lor).

Pentru a-i determina să dea cât mai multe detalii despre ei și pentru a face totul cât mai distractiv, poți încerca un joculeț simplu cu mingea. Așează copiii în cerc și cine are mingea va trebui să spună numele, culoarea preferată, animalul preferat, cum se numesc părinții etc. Înainte de asta, tu vei face o poveste foarte intersantă despre tine în care te vei prezenta. Mai jos voi posta un exemplu în PPT al unei educatoare.

My story

Dacă știi numele copiilor dinainte, poți pregăti cartonașe colorate cu numele lor. Eventual poți face un perete pe care să le monitorizezi evoluția. Astfel ei vor fi competitivi și vor încerca să învețe cât mai multe. Un template pentru cartonașe poți lua de aici: My name is..

Să nu lipsească nici următorul afiș. Cu siguranță îți va fi de folos….

Și fiindcă repetiția este mama învățăturii, am pregătit și un cântec, pentru ca năzdrăvanii să se simtă bineveniți și speciali.

Anunțuri

3 gânduri despre “Getting to know you better

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s