„Profesorul de joacă”, Leon Magdan, invită toți copii la spectacolul din Cluj-Napoca


mesh 6x3-2

Sâmbătă, 4 octombrie la ora 13.00 va avea loc la centrul Expo Transilvania din Cluj spectacolul extraordinar susținut de Leon Magdan, finalistul de la Românii au Talent. Toți vizitatorii TOB din 2 și 3 octombrie (joi și vineri) vor primi invitație gratuită la spectacol.

Pe Leon Magdan l-am cunoscut mai bine în urma participării lui la Românii au Talent și admir foarte mult activitățile pe care le are cu cei mici și inocența cu care își declară misiunea în educația lor.

Mă numesc Leon Magdan, dar cei mai mulți copii și părinți mă cunosc ca Profesorul de joacă. Îmi place enorm să lucrez cu copiii și nu mă văd făcând altceva. Pe de o parte scriu cărți pentru copii, iar pe de altă parte pun în scenă spectacole cât mai interesante și mai surprinzătoare. Încerc să-i fac pe copii să se bucure și să învețe ceva bun cu drag, cu zâmbetul pe buze. Și când spun asta, mă refer la copiii de toate vârstele, de la 4 la 84 de ani. Căci, indiferent de vârstă, fiecare din noi rămâne în adâncul sufletului un copil. Copilul acesta, din sufletul nostru, are nevoie să se joace și să se bucure. Și cred că nimic nu poate fi mai frumos în viață, decât să copilărești odată cu copiii sau cu nepoții tăi.

 Misiunea pe care mi-am asumat-o, alături de echipa pe care am selectat-o lângă mine, este de a transmite aceste valori tuturor copiilor, de orice vârstă. De a-i face să privească lumea ca pe o minune. Căci toate cele din jurul nostru sunt uimitoare și interesante și din toate putem învăța câte ceva. Și o putem face cu drag, cu zâmbetul pe buze, bucuroși și încântați de minunățiile din jurul nostru.

Doresc de asemenea să transmit valorile acestui neam, și o fac atât prin spectacole cât și prin cărticele frumoase, potrivite pentru mâinile și sufletul unui copil.

Ce înseamnă să fii copil: să te bucuri de orice lucru neînsemnat, să fii mereu curios, să vezi lumea mai bună decât este, să ierți cu ușurință, să iubești necondiționat, adică să trăiești cu adevărat. Asta încerc să-i învăț pe cei mici, dar și pe cei mari, în spectacolele mele”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s