Anunţuri meditaţii


Ştiu că meditaţiile sunt importante şi pentru profesori şi pentru copii. De aceea am creat această pagină unde profesorii vor putea posta un anuţ dacă doresc să ofere meditaţii. De asemenea, şi părinţii vor putea posta un anunţ dacă sunt în căutarea unui meditator.

Pentru a fi cât mai eficiente aceste anunţuri, profesorii ar fi ideal să posteze materia-materiile la care oferă meditaţii, în ce zona a oraşului ar vrea să dea meditaţii sau în ce zonă dau deja, intervalul orar în care sunt disponibili, poate şi experienţa şi neapărat contactul. Părinţii ar trebui să precizeze obiectul-obiectele la care vor un meditator, oraşul şi zona, vârsta copilului, dacă au vre-o preferinţă în legătură cu profesorul şi contactul. Aceste detalii sunt orientative, voi puteţi personaliza mesajul cum doriţi.

Multă baftă şi să vă fie de folos această pagină!

Reclame

517 gânduri despre “Anunţuri meditaţii

 1. Buna!
  Ma numesc Irina Gaman si ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel sau varsta. Folosesc metode moderne si interactive.
  Parintii din BUCURESTI ma pot contacta la:
  Telefon: 0751123529
  E-mail: irina_gaman @yahoo.com
  Pret: 40 lei/sedinta

  • ✎✎✎ Ai încercat să înveți engleza, dar ai renunțat fiindca era prea complicată?
   ✎✎✎ Ai nevoie de cineva care să explice pe înțelesul tău?  
   Te pot ajuta indiferent dacă ești începător absolut sau dacă te pregătești pentru BAC, admitere ori Cambridge/TOEFL/IELTS!  

   Prețul unei sedinte este de 50 lei.
   Pentru a beneficia de o ședință demonstrativă accesați http://www.profa-de-engleza.ro      
   **Ofer meditații atât la sediul meu (zona Constantin Brancoveanu), cât și acasă la dvs.
   Tel: 0720938643 
   Daniela Gheorghiță

 2. Meditez la limba engleza, la domiciliul elevului, clasele I-V, in sectorul 6, Bucuresti.

  Contact: 0722.762.735
  iloria76 @hotmail.com
  Pretul unei sedinte de 2 ore este de 30 lei

  Astept telefonul dumneavoastra!

  • Daca mai sunteti interesata de meditator va pun la dispozitie numaul meu de telefon, ofer meditatii pentru copilul dvs doar la 35ron/sedinta 2 ore, mentionez ca sunt absolventa de academie militara,sunt responsabila si iubesc copii, detin cunostinte in limba engleza,franceza,italiana si pot medita foarte bine si pe copii interesati de limba romana si gramatica, am fost olimpica.Va multumesc!Nr meu de telefon este:0784014978.O zi buna va doresc!

   • „Daca mai sunteti interesata de meditator va pun la dispozitie numaul meu de telefon, ofer meditatii pentru copilul dvs doar la 35ron/sedinta 2 ore, mentionez ca sunt absolventa de academie militara,sunt responsabila si iubesc copii, detin cunostinte in limba engleza,franceza,italiana si pot medita foarte bine si pe copii interesati de limba romana si gramatica, am fost olimpica.Va multumesc!Nr meu de telefon este:0784014978.O zi buna va doresc!”

    Daca tot ai fost olimpica, demonstreaza! Cred ca voiai sa scrii ” sunt responsabila si iubesc copiii – cu 3 i”!!!!!!!!!!! Dumnezeule!!!!!

   • Meditezi la engleza, dar, din pacate, nu stii limba romana!!! „Iubesc copii”, unde „copii” se scrie cu 3 „i”. Deci, iubesti COPIII !!! (Semnat: un parinte.)

  • Profesoara si psiholog 56 ani cu multa rabdare, calm, experienta in activitate, rezultate deosebite la examene ofer profesionalism si competenta la toate materiile pentru clasele 1-4 si la romana, franceza, engleza pentru clasele 5-8 la domiciliul elevilor in Bucuresti. Tel. 0764263222 Pret 50 lei sedinta de 2 ore.

 3. Oferim post de educatoare de limba germana in Cluj-Napoca. Pentru cei interesati avem concurs de titularizare/suplinire in 26.08.2010. Cine nu doreste sa participe la concurs si totusi doreste sa lucreze sa ne contacteze la tel. 0744867510.

 4. Absolventa Facultate Limbi Straine, Engleza-Spaniola, ofer meditatii limba engleza pentru orice nivel, elevilor, studentilor sau adultilor, asigur materialele necesare cursului, precum si metoda eficienta de invatare. Ma deplasez la domiciliul cursantilor.

  Ma puteti contacta la 0758.768.404, Bucuresti

 5. Licentiat, in prezent masterand (cu pregatire psihopedagogica) al facultatii de Administrarea Afacerilor cu predare in limbi straine din cadrul ASE, pregatesc tineri si adulti la limba engleza in diverse domenii. Meditatiile se fac numai la domiciliul elevului. Asigur toate materialele necesare studiului. O sedinta dureaza 1h jumate.
  BUCURESTI, 0724586136

 6. Centru educational cu sediul in zona Piata Victoriei doreste sa colaboreze cu profesor limba ENGLEZA in vederea predarii unor grupe de minim 4 cursanti. Pretul unei sedinte de 2 ore este cel de mai jos pentru o grupa de 4 cursanti. Posibilitatea predarii unui numar de sedinte intre 1 si 8 pe saptamina.Centrul pune la dispozitia profesorului materiale didactice performante (smart bard multi touch, laptopuri, table magnetice etc). Manualul de predare si metoda pedagogica vor fi alese impreuna cu profesorul in functie de nivelul si virsta cursantilor. In viitor, oportunitate angajare pentru cei interesati. Rugam CV la adresa de mail.Veti fi contactat cit mai curind.
  Telefon: 0731118833
  E-mail: angajari_lz@yahoo.com

  • Profesor (zona Piata Victoriei), cu peste 15 ani de experienta,ofer pregatire engleza,franceza,romana,orice nivel,inclusiv adulti,pt.gradinita,scoala,liceu, BAC, ADMITERE,diferite examene (Cambridge,British School),cu rezultate excelente. Locuiesc la Piata 1 Mai, la 5 minute de Piata Victoriei. M-ar interesa si o colaborare cu Centrul Edu, v-am trimis CV-ul saptamana trecuta, dar poate nu l-ati primit.. As dori si o colaborare cu afterschool sau scoala particulara din sectorul 1. Meditez acasa (Piata 1 Mai) sau in zona: Bd.Ion Mihalache,Casin,Victoriei,Gara de Nord,Grivitei, Crangasi, Timisoara,Televiziune,Dorobanti,Charles de Gaulle, Romana, Universitate). Sedinta este 40-45 ron,in functie de varsta sau gradul de dificultate. Pentru cei mici am un curs interactiv distractiv „Magic English” ( CD-uri cu desene Disney, jocuri si cantecele) si multe alte materiale amuzante. Va astept cu drag la tel.0232237323 / 0720462530, sau la: stanescu_alissa@yahoo.com

 7. Ma numesc Alexadra si sunt profesoara de limba engleza la doua gradinite. Ofer meditatii de limba engleza pentru copii indiferent de varsta sau nivel, la domiciliul dumneavoastra. Pentru mai multe detalii ma gasiti la numarul de telefon:0724936678 sau imi puteti scrie la adresa d e-mail : ale12chandra@yahoo.com

  • buna ziua,

   am o fetita de 4 ani, am vazut ca dvs sunteti profesoara de engleza la gradite,
   va rog sa-mi spuneti care ar fi tariful pentru meditatie la domiciuliul nostru. ca locatie este zona aparatorii patriei sector 4 bucuresti

   multumesc
   Orest Bujor
   tel0728894768

   • Buna ziua. Daca mai este anuntul dumneavoastra valabil, ma numesc Alina si predau de 10 ani limba engleza si limba franceza (cu rezultate deosebite). Tariful pe sedinta este 45 lei pe sedinta de 2 ore (negociabil). In cazul in care sunteti interesat ma puteti contacta pe e-mailul alyna_ptr@yahoo.com. Va multumesc.

   • Buna ziua numele meu este Sabina si daca mai este valabil anuntul as fii dispusa sa predau engleza la domiciliu. Mentionez ca am ceva experienta cu copii iar tariful este de 35 de lei pentru 2 ore.Daca sunteti interesats, contactati-ma la emailul: sabinanegut10@gmail.com

   • Buna seara.Numele meu este Adriana,sunt studenta in anul 1.Posed atestat la limba si literatura engleza si am un nivel avansat la limba si literatura franceza.Ofer meditatii atat la engleza cat si la franceza pentru incepatori.Durata unei sedinte este de 2-3ore in functie de capacitatea copilasului de a invata.Pretul pe care il solicit este de 35 de lei.Astept mail-ul dumneavoastra in cazul in care veti dori sa incepem o colaborare,la adresa adrianacolibasanu@gmail.com.

 8. Absolventa a facultatii de Litere (Constanta), meditez copii clasele I-VIII la limba engleza si franceza.
  Sedinta (2 ore)-30 lei
  Pentru informatii ma puteti contacta la nr de telefon :0727764889 sau email :rusucristina88@yahoo.com

 9. Absolventa a Facultatii de Litere (Galati),meditez copii prescolari,scolari(clasele I-VIII) la limba engleza si limba romana din Braila.
  Pentru informatii ma puteti contacta la adresa de e-mail:raluca_2008_braila@yahoo.com sau la telefon

 10. Profesor lb engleza si lb romana meditez copii prescolari, nivel primar sau gimnazial.Asigur cele mai bune materiale, precum si cea mai eficienta metoda de invatare pentru fiecare in functie de tipul propriu de invatare si personalitate. Pentru cei mici ma deplasez la domiciliu. (pana in clasa a Va).Pentru informatii ma puteti contacta la adresa de e-mail : afaceridesucces2009@yahoo.com sau tel. 0732113212

 11. Licentiata in Filologie, Specializarea Engleza-Spaniola, cu experienta in predarea limbii engleze in gradinite/afterschool si a limbilor eng/fr/sp la nivel individual (de cativa ani), ofer:

  – meditatii la limba engleza pentru toate varstele;
  – meditatii la franceza si spaniola, pentru prescolari/scolari I-V.

  Orele se desfasoara la domiciliul elevului. Durata si frecventa sedintelor difera in functie de varsta elevului si preferintele parintilor. Costul unei sedinte se stabileste in functie de durata sedintei si varsta clientului. Bineinteles ca materialele sunt asigurate de mine si aplic metode corespunzatoare de predare in functie de personalitatea elevului.

  Valabil doar pentru Bucuresti, preferabil central dar si in alte zone. Pentru mai multe informatii, ma puteti contacta prin e-mail la: luciarconstantin@gmail.com

 12. Buna! Ma numesc Alina si as avea si eu o rugaminte.Am inceput de cateva saptamani si eu sa predau engl la o gradinita si as avea nevoie urgenta de planuri de lectii , materiale, planificari ale temelor pt toate grupele:mica, mijlocie, pregatitoare.Am nevoie urgenta de ele, asa ca va rog mult cine ma poate ajuta contra cost, bineinteles sa ia legatura cu mine:alina_litere@yahoo.com. Multumesc!

 13. Buna ziua ! Ma numesc Popescu Andreea si sunt studenta la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti in anul I . Ofer meditatii la limba engleza si romana pentru clasele I-IV la domiciliul elevului.Tin sa specific faptul ca in perioada liceului am urmat cursuri de engleza intensiv si detin atestatul de competente lingvistice de nivel avansat in limba engleza eliberat de Ministerul Educatiei .Ma puteti contacta la adresa la mail escu_andreea@yahoo.com .

 14. Ofer cursuri de engleza pentru copii cu varsta intre 3-10 ani in sistemul „Play to Learn”
  Programul este individualizat in functie de nivelul copilului, cu accent pe conversatie si imbogatirea vocabularului
  Sedinta include 45 minute de interactiune cu copii vorbitori NATIVI de limba engleza
  40 RON/2 ore
  Drumul Taberei, Sector 6, Bucuresti
  Tel. 0725446317

 15. CONSTANTA Profesor lb engleza si lb romana meditez copii prescolari, nivel primar sau gimnazial.Asigur cele mai bune materiale, precum si cea mai eficienta metoda de invatare pentru fiecare in functie de tipul propriu de invatare si personalitate. Pentru cei mici ma deplasez la domiciliu. (pana in clasa a Va).Pentru informatii ma puteti contacta la adresa de e-mail : afaceridesucces2009@yahoo.com sau tel. 0732113212

 16. Buna, ma numesc Soare Madalina si in prezent sunt studenta in anul III la Facultatea de Litere (engleza-franceza) in Galati. Ofer meditatii la lb. engleza si lb. franceza pentru prescolari si elevi I-VIII la domiciliul acestora. Mentionez ca am pregatire psihopedagogica fiind absolventa a profilului de educator-invatator a licelui Pedagogic din Galati.
  Parintii din GALATI ma pot contacta la:
  Telefon: 0752188663
  Mail: soare.madalina24@yahoo.com

  • S-a rezolvat cu ce cautai Alina? Daca mai ai nevoie de materiale te rog spune-mi ce doresti si poate reusesc sa te ajut cu o parte din ele.
   Crina

  • profesor-traducator franceza-engleza si tanara mamica, iubesc copiii mici, ,zona bld. Ion Mihalache,pret foarte mic,astept raspuns la tel.0212237323

  • Buna,Natalia. Sunt o tanara profesoara, ofer pregatire franceza/engleza prin joaca si conversatie,pret mic(30-35ron),negociabil. Sedintele le tin acasa(Piata 1Mai),dar pot si veni la dvs.,depinde de zona,preferabil din sectorul 1(Bd.Ion Mihalache,P-ta 1 Mai,P-ta Victoriei,Domenii,Casin,Crangasi,Dorobanti,P-ta Romana,Universitate). Ma puteti contacta la tel: 0212237323/0720462530 sau la stanescu_alissa@yahoo.com (sau pentru mai multe detalii, imi poti lasa o adresa de mail).

   • Buna ziua, imi puteti spune daca anuntul dumneavoastra mai este valabil ? M-ar intereasa o ora pe saptamana de engleza, prin joc si conversatie, pentru un copil de 3 ani (Bucuresti, sector 6, pta crangasi, ca zona). Multumesc

  • Profesoara si psiholog-psihanalist cu multa rabdare, calm, explicatii pe intelesul tuturor, rezultate excelente la examene, experienta 30 de ani vechime in activitate,meditez elevi clasele 1-4 la toate materiile si pentru clasele 5-8 la limba si literatura romana, franceza, engleza la domiciliul lor doar in Bucuresti.
   Pretul este doar 50 lei pentru 2 ore.
   Mentionez ca eu ofer tot ce am scris in anunt, ba chiar si un suflet foarte mare, dar NU ofer tinerete, pentru ca pe masura ce omul capata experienta in activitate si devine un foarte bun specialist si analist, nu mai poate ramane tanar, oricat si-ar dori. Imi pare nespus de rau ca nu sunt nemuritoare.
   Primiti intreaga mea consideratie si va transmit toate urarile mele de bine si sanatate.

  • Daca anuntul mai este valabil,va stau la dispozitie. Am 23 de ani si preadu franceza la o gradinita particulara din zona Dorobanti. Numarul meu de telefon: 0762510611. Luciana

 17. Meditator limba engleza sector 6 , ofer meditatii la limba engleza indiferent de varsta sau nivel. Materialele didactice necesare (manuale, carti, cd-audio, fise etc.) le voi pune la dispozitie concomitent cu lectiile de engleza. Meditatiile de engleza se desfasoara la domiciliul meu.

 18. Meditez limba engleza, la domiciliul elevului, orice nivel, am studiile in UK, detin atestat Cambridge.
  Telefon: 07366 90 910/ 0724 03 94 83

   • Draga Doina, am vorbit la telefon in ianuarie pentru februarie,dupa sesiune. Sunt profesor de engleza/franceza, am peste 15 ani de experienta si ofer pregatire engleza/franceza/romana, la orice nivel, cu rezultate foarte bune,la domiciliu (Piata Victoriei).Detalii la:0212237323 / 0720462530 sau la stanescu_alissa@yahoo.com.

 19. Profesoara gr.did.I cu multa rabdare, calm, experienta in activitate,explicatii pe intelesul tuturor,meditez inaltimea notelor muzicale,intervale, etc.pentru elevii care se pregatesc sa sustina testul de aptitudini la liceele de muzica in clasa a V-a si care nu au urmat pana in prezent cursuri muzicale, precum si pregatire pentru proba de aptitudini, pentru preşcolarii care vor începe clasa I în anul şcolar 2012/2013 la liceele de muzica. Proba de aptitudini include: intonarea unui cântec, probă de auz, probă de ritm. Lectiile se vor tine la domiciliul elevilor care detin pian / orga. Prof. Toncian S. Ana. Sedinta este de o ora si jumatate, pret 60 lei.

 20. Profesoara romana, limbi straine si psiholog cu experienta, multa rabdare, calm, explicatii pe intelesul tuturor, rezultate excelente la examene, meditez elevi clasele 1-4 la toate materiile si 5-8 la romana, franceza,engleza ( a doua limba de studiu ).
  60 lei sedinta 2 ore la domiciliul elevilor. tel. 0764263222

 21. Ofer meditatii la limba engleza pentru copii prescolari dar si pentru copii din clasele I-IV, in Bucuresti, de preferat in sector 6 dar si in alte zone ale Bucurestiului. Durata unei sedinte pentru copiii de gradi este de cel mult o ora, iar pretul de 30 de lei. Durata unei sedinte pentru copiii de clasele I-IV este de o ora clasa I, de la clasa a II-a o ora si jumatate. Pretul este de 30 de lei sedinta (clasa I), 35 de lei de la clasa a IIa. Orele se desfasoara la domiciliul elevului. Pun la dispozitie diferite materiale didactice: planse, manuale, CD audio, etc. Folosesc metode moderne si accesibile astfel incat copilul sa invete engleza cu mare drag 🙂
  Ma puteti contacta la nr de telefon: 0727136519 sau la adersa de mail aad_0890@yahoo.com

 22. Profesoara limba engleza, ofer meditatii pentru elevi prescolari, primari si din ciclul gimnazial, orasul Braila. Mentionez faptul ca detin autorizatie traducator. Pretul este de 30 ron/sedinta (2 ore tine sedinta). Ma puteti contacta la adresa de mail sweety_laurica@yahoo.com.

 23. Hello,numele meu este Iris si am fost pasionata de limba engleza inca de mica.Nu am o diploma de specializare dar imi place foarte mult sa predau si ce altrceva decat engleza pe care o stiu la fel de bine ca limba materna.
  Pentru mai multe informatii sau o posibila colaborare irisdenisse05@yahoo.com

 24. Licentiata a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine si masteranda sectia “Traductologie (franceza-engleza)” Universitatea Bucuresti, meditez elevi clasele II-XII(orice nivel), la domiciliul meu (sectorul 3), sau al elevului, preferabil in apropiere.
  In plus, detin atestat de competente lingvistice, diploma DALF si am experienta in pregatirea elevilor.
  Tel: 0733.589.037.

 25. Nina C.

  Licentiata a Universitatii Bucuresti meditez engleza clasele 1-8 si prescolari.
  Limba romana clasele 1-12 si istorie orice nivel.
  Am experienta in meditatii de 6ani.detin referinte materiale si suport didactic pt desfasurarea orelor fie la domiciliul personal fie la domiciliul elevului – preferabil.
  Pt prescolari si clasele 1-2 sedinta este de 1 ora – 30 ron.
  Cls. 2- 8 de 1ora jumatate. – 40 ron. Cls 8-12 si superior sedinta de 2ore – 45 sau 50 ron depinde de situatie. Sunt din Bucuresti
  Ofer si asistenta lectii .
  Contact. nina_ionita84@yahoo.com

 26. Licentiata a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine si masteranda sectia “Traductologie (engleza-franceza)” Universitatea Bucuresti, meditez elevi clasele I-XII (orice nivel), la domiciliul meu (sectorul 3) sau al elevului, preferabil in apropiere.
  In plus, detin atestat de competente lingvistice, autorizatie de traducator si diploma DALF. Mentionez ca am experienta in pregatirea elevilor.
  Tel: 0733.589.037.

 27. Studenta anul I la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din Bucuresti si absolventa a Colegiului National Bilingv „George Cosbuc”, ofer meditatii la limba engleza, germana, latina sau romana, la domiciliul meu( zona Unirii). Mentionez ca am certificat Cambridge Advanced ( obtinut cu calificativul A ), atestat de competenta lingvistica limba engleza si multiple diplome de la olimpiadele nationale, limbile latina si romana. Pentru detalii si in vederea unei colaborari, ma puteti contacta la adresa meditatii_limbistraine_bucuresti@yahoo.com. Cu bine!

 28. Ofer meditatii engleza sector 2 la domiciliu. Pret intre 20 si 40 ron (depide de varsta) .Pt copii din clasele 0-4 sau mai mici ,gradinita. Ma recomanda varsta , sunt destul de tanar (elev in clasa a10a la colegiul national bilingv george cosbuc).Nu sunt profesor dar ma recomanda diplomele de absolvire ale unor pretigioase scolide vara din UK si Certificatele de absolvire ale unor examene Chambridge.Date de contact 0728196634 sau e-mail leonciprianchirila@yahoo.com FOLOSESC MATERIALE PROPRII METODE NOI SIMILARE CU CELE DE LA BRITISH COUNCIL SI SHAKESPEARE SCHOOL

 29. Persoana cu experienta ofer meditatii de limba engleza pentru orice nivel, prin metode atractive si diversificate in functie de varsta. In sectorul 6 ma deplasez la elev.

 30. Cursuri particulare in regim de meditatii

  Profesor ofer cursuri particulare in regim de meditatie pentru: limba ROMANA, GERMANA, ENGLEZA, FRANCEZA (Emigrare Quebec), ITALIANA, LATINA, GREACA VECHE si FILOSOFIE, pentru orice nivel in Bucuresti. Se mai ofera si limba Romana pentru straini vorbitori de limba GERMANA, ENGLEZA, FRANCEZA si ITALIANA.

  Oricine doreste invatarea unei limbi straine sau largirea orizontului de cunoastere poate sustine o sedinta demonstrativa, ce cuprinde si evaluarea cunostintelor, fara nici un fel de obligatii de a continua colaborarea. Aveti ocazia de a testa metoda oferita si modul de aplicare, tehnica de predare si sustinerea cursurilor, unde veti primi o recomandare de folosire a unei metode personalizate de pregatire.

  De ce cursuri particulare ?

  Cursurile particulare sunt necesare atunci cind celelalte forme de educare au dificultati in satisfacerea dorintei individului de accesare si aprofundare a cunostintelor la un alt nivel. Cursurile particulare prin meditatii reprezinta o cale excelenta de a va structura, imbunatati, mentine sau forma cunostintele atit de gramatica, cit si abilitatile comunicationale intr-o anumita limba.

  Contact:

  Oras: Bucuresti
  Tel: +40 722 882 777
  e-mail: contact [A T] leo-hartmann.eu
  web: http://www.leo-hartmann.eu

 31. Meditez copiii prescolari si clasele I-IV la limba engleza sau ofer ajutor teme. student anul III psihologie sectie pshiopedagogie speciala. ofer meditatii la domiciliu. disponibila luni, joi dupa ora 5, weekend orice ora. pentru informatii 0721453940

 32. Profesoara, 44 ani,meditez limba engleza. Orice nivel.Orice varsta. Zona Dristor, Rm.Sarat.Sedinta 50 ron/2 ore.Telefon 0723334492. Iar e-mail:gina_bratu@yahoo.com.

  • buna ziua. as dori sa stiu daca mai este de actualitate anuntul dvs, pentru o fetita de 5 ani si 7 luni, nivel incepator, gradinita, care este tariful in acest moment, insa nu cred ca are rabdare 2 ore. multumesc frumos.

 33. Trainer la un centru de limbi straine cu 9 ani experienta in sistemul privat de invatamant, ofer meditatii limba engleza de afaceri (negocieri, convorbiri telefonice, intalniri de afaceri etc) si engleza generala pentru conversatie. Pregatire TOEFL, Cambridge si IELTS. Cursuri pentru adulti si copii. Metode moderne si eficiente. Zona Militari sau la domiciliul clientului sect. 6 Tel:0740213815

 34. Profesor de LIMBA ENGLEZA ofer meditatii la domiciliul copiilor din invatamantul prescolar, primar si gimnazial in orasul ARAD, in orice zona a orasului.
  Tel: 0742373868

 35. Profesoara titulara de limba franceza,cu experienta de 8 ani in invatamantul gimnazial si liceal de stat ofer meditatii pentru elevi de orice nivel.In procesul instructiv-educativ folosesc metode moderne, centrate pe elev.
  Oras. Bucuresti,cartierul Crangasi
  Telefon 0767751493
  E-mail ionescudaniela08@yahoo.com

  Nume: Daniela

  Pret:40lei/ 2ore

 36. Buna Ziua , caut meditatoare la lb si literatura romana dar care sa stie si lb engleza! Tin sa mentionez ca sunt din Bucuresti si sunt clasa a 10 ! As dori o persoana care a mai lucrat cu copii de liceu!
  Multumesc anticipat!
  E-mail x.onnyxa@yahoo.com

  • Buna,Livia. Sunt profesor-traducator de engleza/franceza, cu pregatire temeinica la lb. romana,ofer pregatire orice nivel,inclusiv adulti,pt. facultate sau diferite examene(am lucrat la Colegiul National ” Tudor Vianu”,am activat si in comisia de BAC),cu rezultate foarte bune. Sedinta la domiciliu.(P-ta.1 Mai) Detalii la : 0212237323/0720462530) sau la : stanescu_alissa@yahoo.com / stanescu_doina_alix@yahoo.com

 37. Pentru cei interesati!Pentru un grup de 8-10 copii prescolari ,cati bani ati lua pentru 2 ore/saptamana predare engleza,nivel incepator?Multmesc anticipat.

 38. Profesor studii Anglia. Meditatii la limba engleza: cls, 5 – 12, bacalaureat, admitere Filologie, ASE, SRI, Politie si Jandarmi, Academia Militara, examinari Cambridge, IELTS, TOEFL, UBELT si LINGUARAMA (pentru personal medical), STANAG (personal militar NATO), plecari strainatate. Sunt din Craiova. Tel. 0744,790,897; 0351.179.177.

 39. Licentiata, ofer meditatii la engleza si italiana elevilor claselor I-XII (generala, olimpiade, BAC, examene, corijente, concursuri, capacitate etc.) indiferent de nivel, LA DOMICILIUL ELEVUUI. Pretul este de 40 RON pentru 2 ore. Mentionez ca am experienta de 6 ani atat cu copiii (prescolari si scolari) cat si cu adultii. Efectuez si traduceri si subtitrari. Rog maxima seriozitate. Telefon: 0721953096

  • Buna ziua, as dori sa stiu daca anuntul mai este valabil. Locuiesc in Chitila si am un baietel de 6 ani cu care as dori sa lucrati.
   Multumesc, astept raspunsul dumneavoastra

 40. Am uitat sa mentionez ca in Bucuresti si imprejurimile (am mai meditat in Buftea, Bragadiru, si, in acest moment dau meditatii si in Rosu, Mogosoaia si Chitila)

  • Buna ziua,
   Locuiesc in Buftea, am o fetita de 3 ani si 7 luni si as dori sa incepem o colaborare pt limba engleza. In cazul in care considerati ca este posibil, va rog sa ma anuntati, urmand sa va contactez ulterior prin telefon pt detalii.

   Multumesc,
   Raluca

 41. Atelier de creatie pentru copii, art & crafts, la SOLEIL KIDS – Cresa/ Gradinita.
  Educativ si distractiv, acest atelier este o aventura pe care cei mici n-o vor uita nicicand!
  Workshop-uri din datele: 24.11.2012 si 01.12.2012, in limita locurilor disponibile pentru fiecare perioada;
  Programare la 0747.629.780, cu cel putin 24 ore inainte de prezentarea la workshop.
  O saptamana frumoasa!

 42. Eu mi-am trimis baietelul la Centrul Educational Ibsen. Am auzit de el de la o prietena si chiar a meritat.Nu este nici scump iar profesoara s-a purtat frumos cu baietelul meu si l-a si invatat germana foarte bine. nu ca la scoala. L-a ajutat si la scoala, pt ca pfofesoara stia si programa si l-a ajutat enorm

 43. Studenta in ultimul an de facultate, ofer meditatii la engleza pentru toate nivelele in orasul ORADEA, de preferabil zona Iosia, Decebal, Rogerius si centrul orasului. Pretul este 10 ron pe ora. Sunt o persoana serioasa si ma inteleg bine cu copii.
  Ma puteti contacta la numarul de telefon: 0742,143,291.

 44. Licentiata, ofer meditatii la engleza si spaniola in timpul weekend-ului, in Bucuresti, la domiciliu, copiilor cu varste cuprinse intre 4-14 ani. In ceea ce priveste limba engleza, am 2 atestate Cambridge. In ceea ce priveste limba spaniola, am locuit 6 luni in Spania, timp in care am reusit sa invat aceasta limba destul de bine si momentan urmez cursurile pentru avansati ale Institutului Cervantes. Am mai predat copiilor, am avut parte de feedback foarte bun si cred ca metodele interactive de studiu sunt cele care mi-au garantat acest feedback. Numarul meu de telefon este 0724507453, pot fi contactata oricand. Va multumesc!

 45. Buna ziua! Meditez limba engleza orice nivel, pret sedinta de doua ore – 30 lei. Detin atestat limba si literatura engleza, Cambridge Certificate, Atestat de competente lingvistice engleza plus 18 ani de studiu al acestei limbi. Va astept cu drag la invatat! (Bucuresti-Voluntari-Pipera-Afumati)

  • Buna ziua, am avea nevoie de ajutor pt un baiat de clasa a II-a care este la o scoala cu predare in lb engleza, de meditatii, de 2ori in timpul sapt, dupa ora 5, zona Metro, Voluntari.

  • Buna seara.
   Puteti sa imi lasati un numar de telefon sau o adresa de email sa va contactez. Multumesc.

   O seara frumoasa
   Lungu Victor

 46. Licentiata a Universitatii Bucuresti, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, ofer meditatii la limba engleza si limba japoneza (orice varsta, orice nivel, pregatire si pentru Cambridge, TOEFL, IELTS, Noryoku Shiken). Cursurile se vor desfasura intr-o atmosfera interactiva si relaxanta. Sedinta este de 2 ore.

  Pentru mai multe informatii, ma puteti contacta la :

  Tel: 0731.367.460 sau alexandra_japoneza@yahoo.com

 47. Buna. Sunt studenta in anul 2 la facultatea de Comunicare si Relatii Publice din Bucuresti si ofer meditatii la LIMBA ENGLEZA copiilor pana in clasa a 8-a. Durata sedintei si restul detaliilor le stabilim in functie de disponibilitatea copiilor. Alte detalii pe mail marta.rosu@yahoo.com

 48. Buna ziua,
  caut meditator lb. engleza pt. fetita 4 ani la domiciliu nostru sect.4, Bucuresti sau domiciliul meditatorului. Prefer o persoana care a mai lucrat cu copii mici, eventual preda in gradinita lb. engleza, detine materiale si metode adecvate varstei si care este disponibila marti sau vineri dupa ora 17 sau la orice ora in weekend. Astept sa fiu contactata elena_varvoreanu@yahoo.com
  Multumesc.

  • Buna,Elena. Sunt o tanara profesoara si mamica,ofer meditatii la engleza(si alte limbi),CURS INTERACTIV DISTRACTIV (Magic English cu CD-uri minunate cu desene,jocuri interactive,cantecele),pun baza pe multa comunicare.Sedintele le tin acasa (Bd. Ion Mihalache,zona P-ta1Mai). Ma puteti contacta la:0212237323/0720462530, sau la:stanescu_alissa@yahoo.com/stanescu_doina_alix@yahoo.com.PRET MIC,negociabil!

 49. Licentiata filologie, romana-engleza, in prezent profesoara lb engleza la gradi, ofer meditatii lb engleza pt copii prescolari si nu numai (Cluj-Napoca). Tel: 0746 950 505

 50. Buna,
  Caut profesor de engleza la domiciliu ( Bucuresti, sector 1) pentru o fetita de 4 ani si jumatate. As dori pe cineva care are experienta cu copii, care foloseste metode interactive, amuzante astfel incat invatarea sa se faca prin jocuri, conversatii, povesti…de placere. Dictiunea este foarte importanta. Ma puteti contacta pe email vyctoriano@yahoo.com.

  • Buna,Nicoleta. Am uitat sa mentionez ca locuiesc in zona P-ta 1 Mai,sunt o tanara mamica si am multa experienta cu copiii mici!! Folosesc metode interactive (cursul extrem de amuzant „Magic English” cu CD-uri cu desene Disney,jocuri interactive,cantecele) si pun baza mai ales pe comunicare. Sedintele le tin de obicei acasa (Bd. Ion Mihalache), dar pot veni si la domiciliu. Ma puteti contacta la: 0212237323/0720462530 sau la: stanescu_alissa@yahoo.com/ stanescu_doina_alix@yahoo.com

 51. Salut! Sunt o profesoara tanara, iubesc mult copiii,si ofer meditatii la ENGLEZA,FRANCEZA SI ROMANA, orice nivel,si ajutor garantat la TOATE LECTIILE clasele1-4, preturi mici !!! tel.1022237323/0720462530(sedinta 1,5-2 ore la domiciliu,zona bld. Ion Mihalache sau la dvs. acasa)

 52. Ofer meditatii limba engleza, suport de studiu interactiv. Locuiesc in Voluntari, iar sedintele se fac la domiciliul meu. Pretul este de 40 lei/2 ore. Tel: 0753738822

 53. In momentul de fata sunt profesoara de limba engleza la o gradinita de stat din Bucuresti. In weekend pot da meditatii atat la limba engleza cat si la limba romana elevilor intre 7 si 14 ani. Dispun de materialele necesare unui studiu meticulos.
  Sedinta de 2 ore/40 lei.Ma deplasez la domiciliul elevului. 0721644621

 54. Buna ziua!
  Ofer pentru copilul dumneavoastra meditatii la limba engleza si germana sau ajutor pentru efectuarea temelor. Iubesc copiii si am experienta in domeniu. Am lucrat timp de 2 ani la un club de copii unde am predat engleza, germana si muzica si tip de un an la 2 gradinite unde am predat engleza. Momentan din cauza lipsei de timp, dar si pentru ca am libertatea de a alege singura metodele de predare, prefer sa ofer numai meditatii particulare. Vin la dumneavoastra la domiciliu in orice zona a Bucurestiului. Invatarea unei limbi straine poate fi pentru copilul dumneavoastra o aventura placuta. Pentru detalii imi puteti scrie la ale12chandra@yahoo.com sau ma puteti suna l nr 072493667 Alexandra

 55. Ma numescu Badea Viviana, ofer meditatii la domiciliu la limba engleza si la limba si literatura romana. Pretul unei sedinte de o ora si jumatate este de 25 de lei. Detalii la numarul de telefon: 0724 061 673.
  O zi buna!

  • Buna ziua. Imi puteti da un mail ca sa discutam despre meditatii. Si eu tot in zona Dr. Taberei stau si ma deplasez la domiciliul copilului. In prezent sunt si profesoara de engleza la o gradinita deci nu imi lipsesc pregatirea si experienta.

  • Buna ziua. Ma numesc Stanescu Alice-Monica si v-as putea ajuta. Sunt profesor de engleza-franceza si meditez engleza/franceza/romana,la orice nivel,de peste 15 ani,cu rezultate excelente! Pentru clasele I-IV am un curs interactiv amuzant la TV,”Magic English”(CD-uri cu desene Disney,jocuri,cantecele) si multe alte materiale distractive! Ca tanara mamica, am multa rabdare cu copiii si-i ajut cu drag . De asemenea ofer si ajutor la toate lectiile,la orice materie(cl I-IV).Sedinta este 40 ron(1,5-2h) acasa(Piata 1 Mai), sau la dvs. acasa.Ma puteti contacta la tel:0212237323 / 0720462530, sau la: stanescu_alissa@yahoo.com.

  • Buna ziua,Nicolae! Ma numesc Alice Stanescu si v-as putea ajuta. Sunt profesor de engleza-franceza si meditez engleza/franceza/romana,la orice nivel, de peste 15 ani cu rezultate excelente! Pentru clasele I-IV am un curs interactiv amuzant „Magic English”(CD-uri cu desene Disney,jocuri,cantecele) si multe alte materiale distractive! Ca tanara mamica,am multa rabdare cu copiii si-i ajut cu drag! De asemenea, ofer si ajutor la toate lectiile,la orice materie(cl.I-IV). Sedinta este 40ron(2h),acasa(Piata 1 Mai) sau la dvs. acasa. Ma puteti contacta la tel.: 0212237323 / 0720462530, sau la: stanescu_alissa@yahoo.com

  • Buna ziua! Ma numesc Corina Nita si sunt studenta a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine(sectia Traducere si interpretare) si m-as bucura sa am posibilitatea sa-i impartasesc cunostintele mele de limba engleza fetitei dumneavoastra. Am materialele necesare. Detin Certificate in Advanced English (obtinut in 2011). Locuiesc aproape de Piata Moghioros/Drumul Taberei. Cost: 30 lei/ sedinta. e-mail: nitacorina@yahoo.com

  • Profesoara si psiholog-psihanalist cu multa rabdare, calm, explicatii pe intelesul tuturor, rezultate excelente la examene, experienta 30 de ani vechime in activitate,meditez elevi clasele 1-4 la toate materiile si pentru clasele 5-8 la limba si literatura romana, franceza, engleza la domiciliul lor doar in Bucuresti.
   Pretul este doar 50 lei pentru 2 ore.

  • Tanara profesoara (si mamica) meditez la domiciliu engleza/franceza/romana,orice nivel,40-45ron(2h) si ofer ajutor la toate lectiile,la orice materie(cl I-IV),(Bd. Ion Mihalache,nr.68 A, langa Piata 1 Mai) sau in zona. Va astept cu drag la tel:0212237323 / 0720462530, sau la: stanescu_alissa@yahoo.com !

  • stimta doamna Oana,va rog sa-mi transmiteti un nr de tel la care puteti fi contactata pentru a discuta despte meditatiile pe care le doriti pt fetita.mentionez ca suntem o societate particulara Aca Demia Group,ne puteti vizita si pe net,si noi personalizam meditatiile pentru micuti.

  • Profesoara si psiholog-psihanalist cu multa rabdare, calm, explicatii pe intelesul tuturor, rezultate excelente la examene, experienta 30 de ani vechime in activitate,meditez elevi clasele 1-4 la toate materiile si pentru clasele 5-8 la limba si literatura romana, franceza, engleza la domiciliul lor doar in Bucuresti.
   Pretul este doar 50 lei pentru 2 ore.

  • Buna seara! Daca anuntul mai este de actualitate, ma puteti contacta la numarul 0762510611. Predau franceza intr-o gradinita particulara si meditez copii de clasele 1-8 de 3 ani.

 56. Absolventa a Facultatii de Litere Iasi, meditez la engleza , clasele 1-8 cu 20 ron sedinta de 1,5h. De asemenea, pt cei interesati vand materiale curs engleza Genki English.www.genkienglish.net. Detalii:alina_litere@yahoo.com

 57. SOLEIL KIDS va propune programul After-School, o solutie optima pentru organizarea activitatilor copilului dumneavoastra dupa orele de scoala.
  Motivul e simplu: ne străduim ca fiecare copil care ne trece pragul sa descopere alaturi de noi tainele matematicii, comunicarii si desenului, placerea studiului unei limbi straine.
  Strada Triunghiului, nr.5, sector 5, Bucuresti (Zona Margeanului).
  http://soleilkids.ro/
  Director educaţional,
  Panait Aida Larisa
  0747629780

  • stimte domnule stanciu,va rog sa-mi transmiteti un nr de tel la care puteti fi contactata pentru a discuta despte meditatiile pe care le doriti pt fetita.mentionez ca suntem o societate particulara Aca Demia Group,ne puteti vizita si pe net,si noi personalizam meditatiile pentru micuti.

  • Profesoara si psiholog-psihanalist cu multa rabdare, calm, explicatii pe intelesul tuturor, rezultate excelente la examene, experienta 30 de ani vechime in activitate,meditez elevi clasele 1-4 la toate materiile si pentru clasele 5-8 la limba si literatura romana, franceza, engleza la domiciliul lor doar in Bucuresti.
   Pretul este doar 50 lei pentru 2 ore.

 58. Absolventa de Stiinte Politice, Relatii Internationale si Studii Europene si un Master de Studii de Securitate si Aparare ofer meditatii pentru limba engleza pentru copii de gradinita si elevi de clasele I-IV.Sedinta de 2 h/35Ron.Nr de tel:0746664999 Sector 2

 59. Profesoara Limba Engleza gradinita sector 6, masteranda a Facultatii de Limbi Straine, Universitatea Bucuresti si absolventa a Facultatii de Limbi Straine (Engleza-Franceza) ofer meditatii la limba Engleza copiilor prescolari si nu numai.

 60. vorbitoare de limba germana,sprach diplom -c2, atestat de limba germana, studii in germania, liceu terminat in limba germana, ofer meditatii.cuvinte cheie: rabdare, calm, seriozitate,talent pedagogic exceptional. sunt libera si in timpul saptamanii si in week-end.pretul pe 1 ora e de 30 ron. Contact:0741684109, ana popescu

 61. Ofer meditatii la Lb. Engleza pentru prescolari si copii in cl. I-VIII, Bucuresti.

  Experienta: am predat 2 ani engleza la gradinita; am meditat pana acum copii de toate varstele (4-16 ani) cu rezultate foarte bune.

  Folosesc materiale interactive, jocuri, relationez foarte bine cu cei mici, reusind sa-i fac sa iubeasca lb. engleza.

  PRET NEGOCIABIL

  Pentru informatii suplimentare, contactati-ma la adresa de mail oanaa_ardeleanu@yahoo.com

   • Chiar prefer in weekend pt ca sunt mai libera.
    Am uitat sa mentionez in anunt ca meditez si grupe de copii, de preferat max. 4.
    Pt. grup de copii, pretul unei ore scade destul de mult.

 62. Buna!Colaborez cu 2 gradinite particulare pe engleza-germana si ofer meditatii la domiciliul copilului.Metoda utilizata este una interactiva si placuta utilizand cartonaje,planse,tabele,rebusuri,C.D.-uri,jocuri pe calculator etc.
  Pentru mai multe detalii trimiteti mesaj text sau apelati 0742917161.

 63. Studenta la Facultatea de Litere, specializare Romana -Engleza, anul II, ofer meditatii la limba engleza (prescolari si clasele I- VII). contact:07615522795
  Locuiesc in Bucuresti.
  pret: 30 lei sedinta de 2 ore

 64. Profesoara lb. engleza la o gradinita, ofer meditatii pentru Limba Engleza copiilor scolari si prescolari. Vom invata totul jucandu-ne, prin mijloace specifice adaptate varstei fiecarui copil. Tel: 0746246138

 65. Buna ziua! Ma numesc Petre Catrinel si sunt Traducator Autorizat pe Limba Japoneza! Ofer meditatii de limba japoneza ! Posed atestate eliberate de Ministerul Educatiei din Japonia, dar si diploma de licenta pe limba japoneza. In prezent, sunt sunt studenta la Master de Comunicare si Traducere (romana-japoneza). Ofer meditatii la domiciliul elevului! Garantez cel mai bun raport calitate-pret! Ma puteti contacta pe privat pentru orice detaliu doriti sa aflati! O zi frumoasa!

 66. Buna ziua! Numele meu este Alexandra, studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti, anul II la specializarea Traducere si Interpretare spaniola-engleza si ofer meditatii la oricare din aceste doua limbi straine pentru prescolari si clasele I-IV. De asemenea, urmez si cursul de psihologie si pedagogie. Lucrul cu copii l-am deprins de la varsta de 8 ani de cand a venit pe lume fratiorul meu, urmat de surioara mea cand aveam 14 ani. Locuiesc in Militari. Pretul sedintei este de 30 lei / 2h sau 20 lei – 1 h si 30 min. Astept raspuns pe adresa mea de e-mail: alexandraionascut@yahoo.ro

 67. Buna! Numele meu e Bulbucan Andreea si sunt in anul 2 la Facultatea de Litere in cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca. Meditez copii incepand cu clasa a V-a pana la clasa a XII-a. In cadrul elevilor de liceu ofer si pregatire suplimentara pentru examenul de bacalaureat. Pretul unei sedinte de 2 ore este de 25 de lei iar daca parintii doresc ma pot deplasa la domiciliul acestora. Ma puteti contacta la numarul de telefon 0747066156 sau pe adresa de e-mail: andreea.bulbucan@yahoo.com. Va multumesc!

 68. Profesoara si psiholog-psihanalist cu multa rabdare, calm, explicatii pe intelesul tuturor, rezultate excelente la examene, experienta 30 de ani vechime in activitate,meditez elevi clasele 1-4 la toate materiile si pentru clasele 5-8 la limba si literatura romana, franceza, engleza la domiciliul lor doar in Bucuresti.
  Pretul este doar 50 lei pentru 2 ore.
  ionescu_elena1@yahoo.com

 69. Profesoara -meditez engleza pentru copii dar si limba germana pentru copii sau adulti -incepatori sau avansati. Meditatiile se desfasoara in sec.3,zona P-ta Ramnicu Sarat. Ma puteri contacta la tele.072 36 107 82 sau la melaniaghita@yahoo.com.

 70. Buna ziua,
  Sunt studenta la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice. Studiez engleza de la varsta de 7 ani si am terminat liceu cu profil filologie bilingv engleza, detin atestat si in prezent lucrez cu 2 fetite de 7 ani, respectiv 3 jumatate. Ofer meditatii pentru copilasi, folosesc metode interactive si distractive. Pot oferi recomandari la cerere. Pentru colaborari va rog sa ma contactati la email : cezaraboangiu6@gmail.com.
  Ma deplasez la domiciliu iar pretul unei sedinte este de 35 Ron, negociabil in functie de varsta.

 71. Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea Bucuresti, profesoara de lb engleza la gradinita, ofer meditatii copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 16 ani. Locuiesc in Bucuresti, pot tine sedintele acasa (Militari sau Dr. Taberei) sau ma pot deplasa la domiciliu, in cele 2 cartiere mentionate mai sus. Lucrez in domeniu inca din primul an de facultate. Pt. detalii legate de plata sedintelor de lb engleza si restul informatiilor necesare dvs., contactati-ma la adresa alinaramona0@gmail.com

  O zi buna ! Alina Anghel.

 72. Ofer meditatii limba franceza si italiana in Bucuresti, indiferent de sector. Am absolvit facultatea de Litere si Limbi Straine. In prezent colaborez cu after school pentru ateliere de limbi straine.

 73. Ofer meditatii la limba engleza in Constanta prescolarilor,elevilor de scoala primara si gimnaziu. Materialul didactic este pus la dispozitie de catre mine. Sunt studenta la Facultatea de Litere,Univ Bucuresti, spec. romana -engleza,unde urmez si modulul psihopedagogic care imi permite sa lucrez cu numerosi copii si sa le predau atat romana cat si engleza.Sunt o persoana de incredere,foarte bine pregatita(am participat la olimpiade si concursuri de lb engleza,am obtinut certificate internationale:Cambridge).E-mail: ignatmihaela93@yahoo.com. Tel:0720819437

 74. Ofer meditati la limba engleza in Tecuci sau Galati,elevilor de scoala primara si gimnaziu.Am terminat Facultatea de Litere,Romana-Engleza,sunt la Master primul an:Management Educational,am 1 an de experienta in Invatamant.e-mail:savastreana_elena@yahoo.com

 75. Ofer mediatii la limba engleza, la domiciliul meu sau la cel al solicitantului(daca locuieste in zonele Piata Muncii, Piata Iancului, Piata Alba-Iulia, Piata Unirii, Piata Universitatii, Piata Vitan, Nerva Traian). Pretul este de 35 RON/sedinta. Ma califica Cambridge Certificate in Advanced English,obtinut in 2009.Asigur materiale de lucru. Nr. de telefon:0724901329

 76. Buna ziua,
  caut meditator lb. engleza pt. fetita 4 ani la domiciliu nostru sect.3-Titan, Bucuresti sau domiciliul meditatorului (aceeasi zona). Prefer o persoana care a mai lucrat cu copii mici, eventual preda in gradinita lb. engleza, detine materiale si metode adecvate varstei si care este disponibila odata pe saptamana dupa ora 17-18 Asteptam sa fim contactati la 0729.052.351 sau alexnitu74@yahoo.com.sau alexandru.nitu@terraval.ro . Multumim!

 77. Absolventa Facultatea de LIitere,specializare engleza-germana, ofer meditatii la limba engleza si limba germana copiilor cu varsta intre 3 – 14 ani, experienta cu copiii. Tel :0755860965

 78. Caut urgent pe cineva care sa ma ajute sa imi gasesc si sa aplic pt o bursa la doctorat undeva in Europa, in special Anglia. Multumesc!alina_litere@yahoo.com. Sunt din Iasi

 79. Profesor limba engleza,masterand, in prezent predau la Liceul International de Informatica Bucuresti (www.ichb.ro) meditez copii de orice varsta(am experienta de 4 ani in meditatii atat cu copii cat si cu adulti s de aproape 2 in invatamant).Dau pregatiri conform programei romanesti cat si Cambridge preferabil la domiciliul meu si asigur materialele necesare. Metode noi,interactive.
  Pretul este de 70 ROn/1 h 30min

 80. SUPER OFERTA!!!!Vand curs lb engleza Genki English cu doar 1200Ron.12 CD-uri cu cantece, jocuri, planuri de lectie.Produs marca British Council. Relatii la email:paraschiv_dorina20@yahoo.com.Mentionez ca sunt din Iasi

 81. Buna ziua! Sunt studenta anul II la Facultea de Limbi Straine, Universitatea din Bucuresti, specializarea Araba- Engleza si ofer meditatii pentru limbile engleza si franceza pentru copii din clasele primare si gimnaziale. O sedinta de 2h costa 25 de lei.
  Contact : luizaelenac@yahoo.com
  Multumesc!

 82. Ofer meditatii pentru:
  – limba engleza (gradinita, clasa 0, clasele I-IV si clasele V-VIII);
  – limba germana (gradinita).
  Detin certificari ce atesta cunoasterea celor doua limbi, Facultatea de Litere, sectia romana-engleza, am o vasta experienta cu copiii (sunt educatoare la o gradinita cu predare intensiv limba engleza), de asemenea, elevii mei au obtinut performante notabile la limba engleza. De preferat cartierul Militari dar si zone apropiate acestuia. Pentru alte detalii, va rog sa sunati la nr. de telefon 0727136519.
  ROG SERIOZITATE!

  • Buna ziua, mai este valabil anuntul dumneavoastra? Caut o persoana dinamica pentru a pregati la limba engleza, prin joc si conversatie, doi copii de 4 ani ( zona pod grant). Multumesc.

   • Buna ziua, daca mai este valabil anuntul,sunt disponibila sa fac meditatii cu copilul. Am mai lucrat cu copii de 4 ani si au raspuns destul de bine la metodele mele de invatara. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr de tel :0735522125

   • Buna ziua! Ofer meditatii pentru copii limba engleza, sedinte de 1 sau 2 ore, depinde de cerinta parintelui si garantez rezultate si interactiune care va conduce spre o invatare treptata a limbii! Daca mai sunteti interesata de un meditator sunati la numarul: 0733.328.282 ( Nume: Cherazica Maria, varsta 19 ani)

 83. Studenta la Universitatea Politehnica Bucuresti,Facultatea de Inginerie in Limbi Straine (germana) ofer meditatii la limba germana pentru orice nivel.Detin Diploma de Limba Germana nivel C1 (DSD). Pentru detali:0730241641

 84. Tanara profesoara, absolventa a Facultatii de Limbi Straine si Comunicare ofer meditatii la lb. Engleza (gradinita-gimnaziu-liceu). In prezent lucrez la un after school cu predare in lb. Engleza, ma ocup de clasa 0.
  Folosesc materiale interactive si distractive, jocuri. Am meditat pana acum copii de toate varstele (inclusiv 18 ani). De preferat zona Drumul Taberei, pentru alte detalii ma puteti contacta la nr. 0764879791.

  • Buna seara! Daca mai aveti nevoie de meditator, va stau la dispozitie. Am o experienta de 3 ani in meditatii la limba franceza, pot sa ofer si recomandari, iar in prezent lucrez intr-o gradinita particulara din zona Dorobanti si predau si limba franceza copiilor.

 85. Buna ziua! Sunt profesoara de limba engleza si franceza. Am predat 4 ani la gradinita, 3 ani la scoala generala si liceu si un an am fost invatatoare. Locuiesc in sectorul 6 si doresc sa meditez copii de orice nivel, in speranta unei colaborari serioase cu rezultate deosebite.

 86. Absolventa a Facultatii de Litere, Universitatea din Oradea, ofer meditatii la limba engleza: PRESCOLAR-GIMNAZIU si la Limba si Literatura Romana: PRIMAR-LICEU
  Orele sunt interactive, placute, cu multe materiale didactice.
  Locatie: Oradea
  Contact: 0744 912 192

 87. Sunt Alexandra, in clasa 10 si caut de preferat studenta pentru meditatii engleza.locuiesc in dudu chiajna,ofer 40 ron pt meditatii limba engleza

 88. Numele meu este Ionita Alina, sunt profesor de limbi straine la liceu, ofer meditatii pentru engleza, romana, orice nivel, rezultate garantate, nr. tel. 0785630424.

 89. Buna ziua!Caut urgent pe cineva care sa ma ajute cu o idee, un plan pt un proiect de cercetare la doctorat cu titlul:Children’s Literature:Lost in Translation?E-mail:paraschiv_dorina20@yahoo.ro

  • Ar trebui sa te indrepti catre lucrarile despre comunicare.

   Traducatorul este un mediator al comunicarii intre autor si copil.

   Poti folosi piramida lui Maslow si schema comunicarii. Astfel, ia in calcul ce il motiveaza pe scriitor in opera sa, directionându-i mesajul. Apoi ce il motiveaza pe translator, determinându-l sa perceapa mesajul intr-un anumit fel si mai apoi sa-l transmita mai departe. Receptorul final este copilul care înțelege mesajul în funcție de motivația lui (nevoia de siguranță, joc etc).

   Al doilea aspect ține de barierele apărute în comunicare datorită limbii (nu toate cuvintele in limba engleza au un echivalent semantic in romana).

   În al treilea rând este limitarea apărută datorită experienței: mesajul va fi decodat cu ajutorul instrumentelor cognitive, intelectuale, profesionale etc, pe care le-am dobândit din experiență și educație.

   Un aspect important de urmarit sunt si ilustratiile din carte, care influenteaza si directioneaza perceperea mesajului la copii. Astfel ca si cel care realizeaza ilustratiile are o contributie majora (daca nu chiar mai importanta decât translator – copiii sunt influențați mai mult de imagini decât de text, deoarece le pot înțelege mai ușor).

   Daca te hotarasti asupra acestei teme de cercetare, cred ca te pot ajuta cu cateva carti electronice.

   Succes!

   • Multumesc din suflet pt idee.Da, sunt interesata si de carti. Dar imi poti face si un plan, te rog,ceva mai „stufos”, ca sa le trimit?Oare merge titlul ales de mine sau ar trebui schimbat?Multumesc inca o data pt ajutor

 90. Studenta la Master, ofer meditatii la limba engleza copiilor pana in 14 ani.In prezent sunt profesoara de engleza la gradinita si am o experienta de 5 ani cu copiii de toate varstele. Garantez rezultate bune si foarte bune. Sunt rabdatoare si ma adaptez ritmului fiecarui copil. Ma puteti gasi la 0721644621.

 91. Buna seara! Numele meu este Luciana, am 23 de ani, sunt absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea Bucuresti, in prezent lucrez ca educatoare la o gradinita cu prestigiu si ofer meditatii la lb romana si lb franceza, nivel mediu. Ma deplasez si la domiciliul copilului. Sunt din Bucuresti. Am o experienta de 2 ani in meditatii si de 3 ani in realizarea temelor cu copii de clasele 1-4,pot oferi si recomandari. Sedinta dureaza 2h iar pretul variaza intre 30 si 50 lei, in functie de zona si de materie. Pentru persoanele interesate pot fi contactata pe e-mail sau la numarul de telefon: 0762510611.
  O seara buna!

 92. Buna ziua dragele si dragii mei. Sun absolventa de GMIT, Galway, Irlanda si locuiesc in sectorul 1, Bucuresti. Am 33 de ani, sunt mama si formator de Lb Engleza de cativa anisori buni. Daca are cineva nevoie de un profesor/formator de Limba Engleza , m-as bucura mult sa putem colabora. Enorm imi place sa lucrez cu copiii. Va las adresa mea de mail, in caz de nevoie: exsky150502@yahoo.com
  Va urez toate cele bune!
  Cu drag,
  Madalina.

 93. Robert si Anca
  Oferim meditatii limba engleza pentru copilasi,clasele I- IV ,studenti, tarife mici,rezultate foarte bune in Craiova. Numar de contact : 076 36 43 164
  Tarif: 25 ron / sedinta (2 ore).

 94. Brindusa C
  Caut meditator limba engleza cu rabdare si experienta pentru o fetita de 5 ani si un baiat de 11 ani din Iasi.Rog seriozitate.De preferat profesori cu tact pedagogic si cu rezultate bune in pregatire.Va multumesc!

 95. Buna!
  Ma numesc Cristina, lucrez in Bucuresti, si mi-ar placea sa colaborez cu o gradi pentru predarea limbii engleze, incluzand cantecele super dragute. 0737193795

 96. LAURA C

  Buna ziua. Ofer MEDITATII LIMBA ENGLEZA in orasul Bucuresti copiilor pana in 14 ani. Am 21 de ani, sunt studenta in anul 3 la ASE la Facultatea de Relatii Economice Internationale cu predare in Limba Engleza, am obtinut CERTIFICAT CAMBRIDGE, ENGLEZA AVANSAT, si am participat la cursurile de engleza recunoscute international BRITISH COUNCIL. Imi plac foarte mult copii si ma deplasez la domiciliu, deasemenea realizez teme impreuna cu copii. Pretul pe ora este de 30 ron. Pentru alte detalii,numarul meu de telefon este 0733755518. O zi frumoasa!

 97. Licentiata a Facultatii Matematica si Informatica-Universitatea Bucuresti(modul psiho pedagogic complet ), experienta 10 ani in predarea in particular a matematicii cls V-VIII pe intelesul tuturor elevilor, rezultate excelente(elevii mei au intrat la liceu, am crescut valoarea elevului de la nota 4 la clasa la nota 6 la capacitate, disciplina matematica in decurs de 7 luni).Pretul este de 40 ron/sedinta.Zone sect 2, 3 la domiciliul elevului.0747-845 050

 98. Buna seara! Numele meu este Catalina,am 20 de ani si sunt studenta anul II la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, din cadrul Universitatii din Bucuresti la sectia de Limbi Moderne Aplicate.
  Ofer meditatii pentru copiii de gradinita si clasele I-II si pentru elevii de clasa a XII-a la limba engleza.
  Mentionez ca sunt innebunita dupa copii si imi place sa le ofer atentia si respectul cuvenit. Sunt dispusa sa ma deplasez la resedinta elevului( de preferinta in zona Universitate,Piata Romana,Piata Victoriei,Timpuri Noi). Pretul este de 30 de lei pentru prichindeii de la gradinita si cei de clasele I-II si 35 pentru cei de clasa a XII-a(cu cei de clasa a XII-a lucrez numai traduceri,eseuri si bilete in modelul celor de la Bac). Materialele si distractia le aduce eu!
  Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati la adresa de email de mai jos. O seara linistita!
  Catalinamanescu56@yahoo.com

  • Coach (antrenor) de engleza. Te ajut sa inveti o metoda prin care sa inveti orice limba straina. Metode creative de predare-invatare a lb. Engleze personalizate in functie de varsta si nivelul fiecaruia si scopul studiului la domiciliul propriu.
   NOU!Sustin meditatii online la limba engleza. Avantajele acestei modalitati de predare fata de metoda clasica sunt numeroase: poti participa la lectii oriunde ai fi , atat in tara cat si in strainatate , studiezi limba engleza eficient si rapid , poti stabili orele de pregatire de comun acord cu profesorul , economisind bani si timp alocat deplasarii la domiciliul acestuia.Prof. engleza cu 12 ani experienta in domeniu (licenta dubla Romana-Engleza). Meditatia este pentru o singura persoana, nu grup. Rezultate garantate! Pentru plata in avans a 10 sedinte 20% reducere.Prima intalnire, de stabilirea nivelului de cunostinte si a materialelor de lucru si programului este gratuita!
   NOU! Pentru fiecare persoana recomandata care incepe colaborarea cu mine, cel ce recomanda are 2 sedinte gratuite!
   iuliana, 078767605

 99. Buna ziua! Sunt studenta in anul II la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea Bucuresti, specializarea Araba-Engleza. Ofer meditatii la limba engleza pentru copii de gradinita si pentru cei din clasele primare. Mentionez ca imi face placere sa lucrez cu copiii. Pentru mai multe informatii, va rog sa ma contactati pe adresa mea de e-mail.
  Va multumesc!

 100. Coach (antrenor) de engleza. Te ajut sa inveti o metoda prin care sa inveti orice limba straina. Metode creative de predare-invatare a lb. Engleze personalizate in functie de varsta si nivelul fiecaruia si scopul studiului la domiciliul propriu.
  NOU!Sustin meditatii online la limba engleza. Avantajele acestei modalitati de predare fata de metoda clasica sunt numeroase: poti participa la lectii oriunde ai fi , atat in tara cat si in strainatate , studiezi limba engleza eficient si rapid , poti stabili orele de pregatire de comun acord cu profesorul , economisind bani si timp alocat deplasarii la domiciliul acestuia.Prof. engleza cu 12 ani experienta in domeniu (licenta dubla Romana-Engleza). Meditatia este pentru o singura persoana, nu grup. Rezultate garantate! Pentru plata in avans a 10 sedinte 20% reducere.Prima intalnire, de stabilirea nivelului de cunostinte si a materialelor de lucru si programului este gratuita!
  NOU! Pentru fiecare persoana recomandata care incepe colaborarea cu mine, cel ce recomanda are 2 sedinte gratuite! IULIANA 0728767805 CONSTANTA

 101. Buna ziua,
  numele meu este Silvia si ofer meditatii elevilor claselor 1-4 in bucuresti sectorul 2(in principal).pretul unei ore este 10 ron.Date contact:nr tel 0734714682,silviadana_84@yahoo.com.Va multumesc,
  Silvia

 102. Buna ziua,sunt Lydia. Ofer meditatii limba engleza orice nivel-gradinita,cls.1-12.Sunt licentiata in filologie,specializarea romana -engleza,am experienta in predare la liceu,gimnaziu,ciclu prescolar de 10 ani,in sistemul de stat si privat. Doritorii din Arad ii rog sa ma contacteze la adresa lidi_floare@ymail.com,tel 0740625452.Pentru copiii mai mici,ma deplasez la domiciliu.Multumesc!Deviza in munca mea este seriozitate,profesionalism,adaptare la nou,mijloace eficiente,moderne.

  • Buna seara,
   Ma numesc Alina si sunt profesoara, cu experienta, de limbi straine. Meditez atat la limba franceza, cat si la limba engleza. Daca sunteti interesata, va rog sa ma contactati la tel. 0727.868.783

  • Buna seara! Daca anuntul mai este valabil sa stiti ca eu locuiesc chiar la Piata veteranilor. Detin experienta in predarea limbilor engleza, franceza si romana. ma puteti contacta la 0727136519! cele bune!

 103. Absolventa a Facultatii de Litere, Traducere si Interpretare, Engleza- Franceza, ofer meditatii copiilor de gradinitia, scoala primara si gimnaziu. Pentru Constanta. Pretul sedintei este de 20 ron. Andreea Zamfir- 0724955412

 104. Ofer meditații la limba engleză și limba și literatura româna preșcolarilor și elevilor de școală primară în Brașov. Materialul didactic este pus la dispoziție de către mine (folosesc metode interactive și distractive pentru preșcolari). Sunt licențiată în filologie, specializarea română -engleză. Preț: 2h-15 lei, contact: 0728570213

  • Profesoara cu experienta de peste 10 ani ofer meditatii la limba engleza pentru elevi si adulti, orice nivel, la domiciliul meu in zona Gara de Nord. Pret: 50 lei / 2 ore. Telefon: 0723/482524

 105. Caut profesor meditatie franceza in Bucuresti sector 6, pentru prescolar (5 ani jumatate), la domiciliul profesorului. Doresc seriozitate. Preferabil cartier Brancusi/Valea Oltului/Dr. Taberei. Astept raspuns la tzuk_alin@yahoo.com
  Multumesc anticipat.

  • Profesor cu grade didactice si vechime 10 ani in invatamant ofer meditatii la limbile romana, franceza si engleza la domiciliul meu, langa statia de metrou Constantin Brancoveanu. Pretul unei sedinte de 2 ore este de 40 Ron. Pot lucra si cu 2 elevi (50 Ron)
   Meditatia presupune rezolvarea si explicarea temelor si a problemelor de gramatica intalnite.
   Oferta valabila pentru elevi cu varsta intre 9 si 13 ani.
   Ma puteti suna la nr. de telefon 0722659291.

 106. Studenta in anul II Specializare: Romana-Engleza, ofer meditatii la limba engleza sau limba romana. Mentionez ca practic munca de voluntariat la o casa de copii si imi place enorm sa lucrez cu ei. Sunt o fire calma si creativa. Imi place sa abordez diferite teme pentru ca cei mici sa inteleaga mai bine. Sunt din Ploiesti si ma puteti contacta la numarul : 0763694006

 107. Doresti sa inveti engleza repede si cu placere? Absolventa Administrare a Afacerilor in limba engleza- ASE, meditez la domiciliu, Calea Mosilor, aproape de metrou Obor, in Bucuresti engleza clasica, economica si de afaceri . Asigur suport cursuri, caiete, cd-uri, am program flexibil, personalitate dinamica si abilitati de comunicare. 0740667295 Cristina Luchian 50 RON

 108. Ofer meditatii la Limba Engleza sau Limba si Literatura Romana la domiciliul cursantului sau al meu (dupa preferinta si posibilitati). Detin 3 ani de experienta in predarea limbii engleze atat prescolarilor cat si elevilor de scoala primara si gimnaziu. Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la 0727136519. Rog seriozitate!

 109. Profesoara de limbi straine, cu experienta de circa cinci ani, ofer meditatii la engleza, franceza si limba romana. Sedintele (o ora si jumatate/ doua ore) se vor desfasura, in Bucuresti (sectoarele 2 si 3), la domiciliul meu sau al cursantului. Pretul pe sedinta este negociabil. Daca sunteti interesati, sunati la nr. de tel. 0727.868.783 (Alina)

 110. Buna! Ma numesc Cîrjaliu Vivi. Ofer meditatii la limba engleza pentru copii de greginita. Am o varsta frageda, dar consider ca astfel copiii ma vor indragi mai mult si vor fi mai atenti la explicatiile mele legate de limba engleza. Parintii din Alexandria, Teleorman sunt rugati sa ma contacteze la numarul: 0761405571.
  Pret 15 lei/sedinta

 111. Meditez copii prescolari si scolari la Limba Engleza (ma deplasez la domiciliul copilului ).Am aprox 3 ani experienta in invatamant (clasele I-VIII,precum si invatamant prescolar),am foarte multa rabdare cu cei mici deoarece imi sunt foarte dragi si ma simt foarte apropiata de ei .Consider ca un copil poate invata mult mai repede daca i se pare distractiv si se simte atras de ceea ce i se preda.Pentru persoanele interesate ii pot ajuta pe cei mici si in regim de program ” After School ” in efectuarea temelor cat si in activitatile optionale(daca este cazul).Pretul este negociabil in functie de caz.
  Daca aveti intrebari sau sunteti interesati ,ma puteti contacta la :0761 866 842
  P.S : Detin atestat Limba Engleza cat si Informatica.

 112. Ofer meditații lb. engleză pentru copii clasele 1-4, în București (sector 1 în special). Menționez că am fost elevă la un profil bilingv. Momentan sunt studentă la o facultate cu predare în limba engleză și am un certificat Cambridge nivel C2 (Proficiency).

 113. buna seara,ma numesc ionela si sunt din bucuresti,.am si eu o mare,mare rugaminte si daca m-ati putea ajuta cu ceva detalii sau sfaturi v as fii foarte recunoscatoare:) am 24 de ani,tocmai ce am terminat in vara masterul in afaceri in turism si am atestat de limba engleza recunoscut de ministerul educatiei si as vrea sa predau engleza la gradinita sau after’school , deoarece imi plac foarte mult prichindeii si mi as dorii foarte tare acest lucru:) insa din pacate nu am niciun fel de experienta in domeniul educatiei si nici nu stiu cu ce”se mananca” si mai ales ce trebuie sa fac sau unde sa apelez,pasii pe care trebuie sa ii urmez pt a putea deveni educatoare/profesoara si a preda intr o gradinita:( asa ca v as fii foarte recunoascatoare daca mi ati putea scrie cateva randuri in care sa mi impartasiti ceea ce trebuie sa fac si ceva sfaturi sau unde trebuie sa apelez,cu ce anume trebuie sa incep ca sa pot preda la gradi:) va multumesc anticipat!

 114. Tanara profesoara, absolventa a Facultatii de Limbi Straine si Comunicare ofer meditatii la lb. Engleza (gradinita-gimnaziu-liceu). In prezent lucrez la un after school cu predare in lb. Engleza, ma ocup inclusiv de clasa pregatitoare.
  Folosesc materiale interactive si distractive, jocuri. Am meditat pana acum copii de toate varstele (inclusiv 18 ani). De preferat zona Drumul Taberei, pentru alte detalii ma puteti contacta la nr. 0764879791.

 115. Studenta la medicina, ofer meditatii la limba engleza pentru copilasi intre 5-14 ani.Mentionez ca posed certificat Cambridge pentru lb engleza si ca am absolvit profilul filologie-bilingv la liceu.Sedintele se vor desfasura la domiciliul elevului.Materialele necesare pentru desfasurarea sedintei le voi aduce eu. Rog seriozitate!
  Oras: BUCURESTI
  Telefon: 0744652123
  E-mail: madness_lunacy @yahoo.com
  Pret: 30 lei /sedinta (2 ore)
  Nume: Alina

 116. Tanara profesoara, absolventa a Facultatii de Limbi Straine si Comunicare ofer meditatii la lb. Engleza (gradinita-gimnaziu-liceu). In prezent lucrez la un after school cu predare in lb. Engleza, ma ocup inclusiv de clasa pregatitoare.
  Folosesc materiale interactive si distractive, jocuri. Am meditat pana acum copii de toate varstele (inclusiv 18 ani). De preferat zona Drumul Taberei(sec.6), pentru alte detalii ma puteti contacta la nr. 0764879791.

 117. Profesoara de limba engleza la un centru de limbi straine (Britanica Learning Center) ofer meditatii la limba engleza pentru copii de gradi, clasele 0-4 si 5-8, in special in sectorul 6. Detin experienta in domeniul invatamantului si al meditatiilor, folosesc diverse metode adaptate pt fiecare varsta si pun la dispozitie materialele de lucru. Pentru mai multe detalii sunati la nr. de telefon 0727136519 sau trimiteti un mail la adresa englishfunandlearning@yahoo.ro. Rog seriozitate! Va multumesc!

 118. Buna ziua,
  Caut profesoara pt pregatire la lb. engleza pt copil 4 ani, care sa se poata deplasa la domiciliul elevului, zona Berceni. Pt detalii:cata24cata@yahoo.com
  Multumesc!

 119. Studentă în anul II la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, ofer meditaţii la limba engleză, la domiciliul cursantului, pentru grădiniţă, ciclul primar şi gimnazial. De preferat, sector 1. Pentru detalii, mă puteţi contacta la numărul de telefon 0736 740 005.

 120. Buna! Ofer meditatii pentru prescolari/scolari la limba franceza in Iasi, in asa fel incat studiul acesteia va deveni o distractie pentru ei si nu o corvoada, iar dumneavoastra va veti bucura de rezultate excelente! Sunt dinamica, dar rabdatoare. studenta la specializarea Germana – Franceza, absolventa de modul psihopedagogic, experienta animatoare in tabere de vara, am studiat un semestru in Franta, detin atestat nivel profesional. In prezent dau meditatii unei fetite de 7 ani. Pret: 35 RON/ sedinta 2h. Ma puteti contacta la: adina.mihalache5@yahoo.com.

 121. Buna ziua, am un baiat clasa a II-a la o scoala cu predare in lb engleza si m-ar interesa sa găsesc o persoana disponibilă sa se deplaseze la domiciliu nostru(Voluntari) pentru lectii in limba engleza(grammar, comprehension, math) cam de 2 ori in timpul săptămanii, dupa ora 5. Pentru cei interesați, adresa mea este ancafran2@yahoo.com

 122. Buna ziua ! Profesor pt invatamantul primar, cu multa rabdare, calm, explicatii pe intelesul tuturor, experienta 19 ani vechime in activitate, ofer meditatii, elevilor din clasele primare (I – IV) la toate materiile la domiciliul lor. (Bucuresti)
  Pretul 40 lei / 2 ore.

 123. Absolventa a Facultatii de Litere, sectia Romana-Engleza, Universitatea Bucuresti, cu o experienta de meditatii de peste 10 ani, ofer meditatii la limba si literatura romana pentru evaluare, bac si la limba engleza orice nivel(in Bucuresti si imprejurimi). Sunt disponibila in intervalul 18-22.00 de Luni pana Vineri iar Sambata si Duminica programul se va stabili de comun acord. Metoda de predare este adaptata fiecarui cursant astfel incat rezultatele obtinute sa fie optime si in cel mai scurt timp. Interval de varsta pentru cursanti: 10-70 de ani.

 124. Absolventa a Facultatii de Litere (Engleza-Germana), ofer meditatii de limba engleza in Cluj si Baia Mare atat pentru copii (prescolari si scolari), tineri si adulti de orice varsta.
  Mentionez ca am experienta in predarea limbii engleze.

  Pentru detalii ma puteti contacta la nr 0742610502 sau e-mail: ppnmadalina@yahoo.com

 125. Profesoara cu experienta ofer meditatii la limba engleza orice nivel la domiciliul elevului, de preferat sect. 3. Metode si materiale moderne de invatare si testare adaptate nivelului de pregatire al elevului. (sinteze, gramatica, vocabular, listening, speaking, reading dupa cursuri britanice pentru examene: Cambridge PET, KET, FCE, CAE, IELTS, TOFEL). Ofer suport pentru cursuri si lectii individuale in functie de cerintele si nivelul fiecarui elev .Tel. 0729835149

 126. Meditez la limba engleza elevi orice clasa si nivel, avand experienta si rezultate exceptionale atat cu elevii de generala, liceu dar si gradinita (momentan lucrez ca si profesor de engleza la o gradinita /after school) in Bucuresti/ sectorul 4 ( la domiciliul meu).Ptr detalii ma puteti contacta la nr de telef:0728241241. Multumesc.

 127. Ofer meditatii limba engleza, orice nivel si pentru orice examen. Locuiesc in Voluntari, iar sedintele se fac la domiciliul meu. Pretul este de 40 lei/2 ore. Tel: 0753738822

 128. Tanara profesoara, absolventa a Facultatii de Limbi Straine si Comunicare ofer meditatii la lb. Engleza (gradinita-gimnaziu-liceu). In prezent lucrez la un after school cu predare in lb. Engleza, unde ma ocup inclusiv de clasa pregatitoare.
  Folosesc materiale interactive si distractive, jocuri. Am meditat pana acum copii de toate varstele (inclusiv 18 ani). De preferat zona Drumul Taberei, pentru alte detalii ma puteti contacta la nr. 0764879791.

 129. Buna ziua. Ofer meditatii pentru copii si nu numai. Am absolvit facultatea de limbi si literaturi straine (engleza-franceza) si am experienta in predarea limbii engleze. Ma intereseaza mai mult sector 3. Lectiile sunt cu durata de minim o ora, punandu-se accent pe conversatie si vocabular, in functiile de cerinte. Relatii la tel 0764 095 643.

 130. Ofer meditatii de limba engleza, la domiciliul elevului sau la domiciliu personal (sector 1). Orele se vor desfasura intr- un mod creativ. Materialele necesare sunt incluse.
  Sedintele pot fi de 2 ore sau in functie de necesitatea fiecaruia.
  Mentionez ca am fost translator in doua veri in tabara de copii Barretstown din Irlanda, am predat cursuri de actorie in lb engleza timp de un an. Imi place sa lucrez cu copiii si cred ca am acumulat abilitatile necesare pentru a face sedintele cat mai interesante. pret sedinta 2h- 35 Ron. Pentru orice informatii, dorinta de colaborare astept e-mail la rod1990br@yahoo.com .

   • Buna ziua, sunt profesoara de engleza, cu multa dedicare si rabdare; daca mai sunteti interesata de meditatii pentru fetita dv(daca veti considera) ma puteti contacta la nr 0722 975 335; daca nu pot raspunde puteti da sms si revin eu cel tarziu a 2-a zi.Va doresc o zi buna!

   • Completez cele scrise mai jos-predau in Bucuresti engleza-franceza la gradinita si clasele primare, iar lectiile(daca va decideti) pot sa le desfasor la dumneavoastra. Va doresc o zi buna! 0722 975 335 sau SMS

 131. Licentiata cu experienta la 2 fundatii la after-school si meditatii in particular la copii de clasele 1-4, meditez engleza si matematica.Am atestat IELTS nivel avansat.Preferabil in sectorul 3 sau zone apropiate de metrou.Tel 0724068251

 132. Licentiata cu experienta in invatamant ( atat la gradinita cat si la clasele 1-8), meditez in particular elevi din BRASOV ( clasele 1-12) la ENGLEZA si ROMANA.
  Mentionez ca sunt o persoana sociabila si rabdatoare si am pregatit cu succes elevi pentru examene finale cum ar fi capacitatea sau bacalaureatul,
  Tel :0743/ 69 67 13

 133. Sunt studenta la Facultatea de Litere,anul I. Imi plac mult copiii si as dori sa ofer ajutor la lectii copiilor ..cls I-IV ,de preferat vinerea,dupa ora 2…sau in weekend,maxim 4 ore. E-mail:april_light1@yahoo.com .

 134. Ofer meditatii pentru limba italiana, nivel incepator si mediu pentru orice varsta. Sunt Mirela din IASI. Pentru detalii – 0747598065 Multumesc!

 135. SUPER OFERTA!!!!Vand curs lb engleza Genki English cu doar 1200Ron.12 CD-uri cu cantece, jocuri, planuri de lectie.Produs marca British Council. Relatii la email:alina_litere@yahoo.com.Mentionez ca sunt din Iasi

  Răspunde

 136. Buna ziua!
  Studenta in anul II la facultatea de litere, Constanta, ofer meditatii la limba engleza pentru gradinita si clasele I- V.
  In prezent fac cursuri de psihopedagogie.
  Pana acum am mai meditat elevi de clasa a III-a.
  Programul il puteti stabili dumneavoastra.
  Pretul este de 35 lei- 2h
  Pentru mai multe detalli ma puteti contacta la adresa de e-mail rosuoana21@gmail.com

 137. Ma numesc Putinica Vlad si ofer meditatii la limba engleza pentru copiii intre clasele 1-8. Precizez ca am terminat facultatea in acest domeniu (Facultatea de Litere, Universitatea Bucuresti) si ca am finalizat modulul psiho-pedagogic. Pentru mai multe informatii contactati-ma la :0741424878

 138. Buna ziua,
  Caut persoana tanara, dispusa sa se deplaseze la domiciliul copilului (Bucuresti), o data pe saptamana, pentru a invata un copil de 3 ani engleza, prin joc sau prin alte metode adaptate varstei sale. Eventual, dar nu necesar, o persoana cu experienta in predarea englezei la gradinita.
  Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la adresa de e-mail: ariamm_b@yahoo.com

   • Buna seara! Am un baietel de 6 ani, as dori pt. el 2-3 sedinte de lb. engleza pe saptamana, dupa ora 18, locuim in apropiere de metrou Grigorescu, metode potrivite varstei lui. Va rog sa-mi spuneti cat costa o sedinta de o ora, daca faceti individual sau aveti deja un grup de copii la care se poate alatura si el. Unde meditati: la domiciliul dvs. sau al copilului? Multumesc anticipat.

 139. Buna ziua! Ma numesc Vasile Florin si ofer meditatii la limba engleza. Precizez ca am diploma de CPE ( cambridge proficiency exam ) si sunt dispus sa ma deplasez la domiciliul persoanelor interesate. Numarul meu de telefon : 0742273945 .

 140. Profesor pentru studenții străini la Facultatea de Litere-Universitatea București, masterandă în anul II în cadrul masterului de Didactici ale Disciplinelor Filologice din București și absolventă a Facultății de Litere din Iași. De asemenea dețin diplomă de Traducător Autorizat pentru limba engleză. Ofer meditații pentru preșcolari, elevii din învățământul primar, gimnaziu și liceu. Sunt o fire răbdătoare, serioasă și foarte ambițioasă. Dețin experiență în lucrul cu elevi de toate vârstele. Metodele de învățare sunt interactive și variate. Programul este flexibil, iar meditațiile au loc la domiciliul meu (în București, sector 2 – Piața Muncii). Numărul de telefon este: 0745. 393. 460. Prețul unei ședințe este de 50 RON/2 ore. Vă mulțumesc! (Gavril Loreta)

 141. Buna ziua! Pentru urmatoarele 2 sapt: 22 aprilie- 9 Mai si perioada vacantei de vara incepand cu 28 iunie Doresc colaborare cu o doamna care a lucrat in gradinita, cunoste limba engleza si franceza , are metode de predare interactive si ii plac copii, ptr copil de 3 ani in snagov care sa vina cate 4 ptr pe zi in fiecare zi sau o data la 2 zile.

 142. Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti, specializare romana-engleza, ofer meditatii limba romana si limba engleza orice nivel (inclusiv pregatire evaluare nationala, BAC, etc.) Pentru copii: invatare prin joaca si conversatie, desen, suport audio-video, materiale atractive. Sedintele pot avea loc la domiciliul meu sau al cursantului (Bucuresti). 0721438168, aly_ivan@yahoo.com

 143. Ofer meditații la limba engleză,la domiciliu, pentru copii între 5-10 ani.
  Metodele folosite:prin jocuri ,materiale ,teste de verificare, filmulețe.
  Menționez că, lucrez cu copii de 4 ani , și sunt capabilă să predau metode de învățare eficiente.
  2ore-35Ron
  e-mail : anaznean@yahoo.com

 144. Buna ziua! Sunt din Braila, sunt eleva in clasa a Xi-a la colegiul national Gheorghe Munteanu Murgoci si ofer meditatii la limba engleza si germana. Am trecut cu brio examenul Cambridge Certificate of Advanced English si pot oferi lectii celor de nivel de incepator sau mediu. Pentru mai multe detalii contactati-ma la adresa de e-mail amaliadamian07@yahoo.com

 145. Sunt studentă la o facultate cu predare în limba engleză de la o universitate prestigioasă din străinătate. Dețin o diplomă TOEFL și premii de la olimpiade de engleză. Ofer meditații în limba engleză în localitățile Șimian și Drobeta Turnu-Severin pe perioada vacanțelor.
  Contact: quasardreams@gmail.com

 146. Bună ziua.
  Sunt interesat de un curs intensiv (minim două ședințe pe săptămână) de limba engleză pentru un copil în vârstă de 6 ani. Perioada alocată pentru studiu este de aproximativ cinci săptămâni. Prefer prezența la domiciliul copilului (zona „Cartierul Latin” – Prelungirea Ghencea).
  Contact: dragosandrei20141@gmail.com

  • Buna ziua,
   Sunt profesoara de limba engleza si franceza. Daca anuntul dvs. mai este valabil, ma puteti contacta la nr. 0727868783.
   Alina

 147. Caut meditator limba japoneza in Arad . Ma numesc Bogdan , 16 ani , clasa a 10-a .Doresc sa optez pentru facultatea de medicina dentara din Tokyo.O studiez singur de 8 luni. Stiu caracterele hiragana , katakana . un pic kanji si pot purta o discutie in limba aceasta . Sunt pasionat .Multumesc mult.

 148. Buna ziua!Sunt profesoara de lb engleza,am 23 de ani,si 2 ani vechime in invatamant.Doar ce am absolvit masterul Management Educational.Ofer meditatii
  in Drumul Taberei!Va multumesc anticipat(nr contact:0745866603)

 149. Tanara profesoara, absolventa a Facultatii de Limbi Straine si Comunicare ofer meditatii la lb. Engleza (gradinita-gimnaziu-liceu). In prezent lucrez la un before/after school cu predare in lb. Engleza, unde ma ocup inclusiv de clasa pregatitoare.
  Folosesc materiale interactive si distractive, jocuri. Am meditat pana acum copii de toate varstele (inclusiv 18 ani). De preferat zona Drumul Taberei, pentru alte detalii ma puteti contacta la nr. 0764879791.

  • Buna ziua, Locuim in Drumul Taberei-Valea Argesului si avem 2 fetite 5 si 7 ani.Ma intereseaza meditatiile de doua ori pe saptamana, ptr cea mica cate 1/2 ora si ptr cea mare cate 1 ora.
   Care este pretul?
   Va multumesc.

   • Buna ziua.
    Sunt profesoara cu experienta in predarea limbilor franceza si engleza. Daca mai sunteti interesata, pretul meu pe meditatia este de 50 lei (2 ore) sau 45 lei (1 ora si jumatate). Ma puteti contacta la tel. 0727.868.783
    Va multumesc,
    Alina

   • Am uitat sa va spun ca pentru jumatate de ora pretul este de 15 lei si pentru o ora de 30 lei.
    Va multumesc,
    Alina

   • Buna ziua,
    Sunt Prof Engleza si, daca mai este de actualitate anuntul dv ma puteti contacta de Luni-Vineri intre 10-16:30 la telefon 0722 975 335; ne vom intelege reciproc in prvinta pretului lectiilor, un pret agreabil pt dumneavoastra.

    Va doresc o zi frumoasa!
    L.Stanescu, Bucuresti

   • Stanescu
    Buna ziua,
    Sunt Prof Engleza si, daca mai este de actualitate anuntul dv ma puteti contacta de Luni-Vineri intre 10-16:30 la telefon 0722 975 335; ne vom intelege reciproc in prvinta pretului lectiilor, un pret agreabil pt dumneavoastra.

    Va doresc o zi frumoasa!
    L.Stanescu, Bucuresti

  • Buna ziua, mai este valabil anuntul dumneavoastra? Caut o persoana tânără si dinamica care sa pregateasca la limba engleza un copil de 4 ani (zona crangasi)

   • Buna ziua, daca mai este valabil anuntul,sunt disponibila sa fac meditatii cu copilul. Am mai lucrat cu copii de 4 ani si au raspuns destul de bine la metodele mele de invatara. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr de tel :0735522125

 150. Buna ziua ! Sunt absolventa a Facultatii de Litere, Universitatea Ovidius Constanta, Specializarea Limbi Moderne Aplicate ( Engleza-Franceza ), si momentan studiez Masteratul de Limba Franceza si Plurilingvism in Spatiul European, anul II de studii. Ofer meditatii la Limbile Engleza si Franceza, orice nivel, in orasul Constanta, zona Ciresica. Disponibilitate: Sambata si Duminica, interval orar: preferat de catre cei ce solicita orele de meditatie. Pot fi contactata la nr. de telf. : 0720 187 480 ( Eugenia )

 151. Ofer meditatii si supraveghez elevi clasele 0 – 8, cu sau fara dizabilitati fizice si psihice, pentru 2 – 4 ore zilnic. Sunt profesoară de româna, franceză, engleză şi psiholog, am 57 de ani si foarte multă răbdare, ofer rezultate excelente la evaluări şi examene, explicaţii pe înţelesul tuturor, am o vasta experienta in domeniul didactic, sunt o persoana deosebita, am referinte excelente din partea celorlalti parinti de-a lungul anilor de studiu si pot lucra cu elevii si la alte materii, indrumandu-i cum sa invete logic pentru o mai buna intelegere, testez urechea muzicala, inaltimea sunetului, ritm, tonalitate, intervale, solfegii, pentru cei care au pian si doresc sa urmeze o scoala de muzica.
  Sedinta se tine la domiciliul elevilor in Bucuresti, ori de cate ori doresc parintii pe saptamana. Asigur consiliere copiilor în vederea dezvoltării libere, integrale, armonioase şi pentru formarea personalităţii autonome şi creative, elevilor, consiliere psihologica individuală (parinti, bunici, copii ), studii privitoare la nevoile elevilor, evaluare cognitiva si neuropsihologica, comportamentala, emotionala, sociala, in care se manifesta problemele psihologice, in conditii de stres profesional, anxietate, depresie, fobii. Pentru o singura sedinta pe saptamana, pretul este 70 lei. Pentru doua sedinte pe saptamana pretul este 100 lei total, platiti o singura data, saptamanal, la incheierea orelor, sau cum le este mai bine parintilor.
  Daca acestia se afla mai departe, pretul este 130 lei pentru 2 ore pe saptamana, pentru un singur elev, sau pret normal 70 lei pentru fiecare elev in parte, daca strangeti la meditatie 3-4 elevi si lucrez cu ei 2 ore pentru fiecare, sau putem lucra online, pe internet, atat referate, comentarii, proiecte, exercitii de gramatica, cat si alte solicitari si ne putem intalni apoi o data pe luna pentru cumulul lectiilor de achitat + deplasare, precum si explicatii, evaluare lunara ( sau suma este trimisa prin mandat postal ). Pretul va fi estimat in functie de numarul de ore lucrate online zilnic, pentru un anumit numar de materii, in intelegere cu parintii.
  Este un procedeu pe care il practic si pentru alte familii cu copii, ce se afla in Chiajna, Mogosoaia, comuna Pantelimon, Chitila, Otopeni, Bragadiru.
  Rog seriozitate maxima, caci eu sunt foarte serioasa, tipicara, responsabila si foarte constiincioasa.
  Detalii si intrebari pe email : ionescu_elena1@yahoo.com

 152. Prof. engleza cu 20 ani experienta ofer coaching: ajut cursantul sa invete o metoda prin care poate studia orice limba straina. Am dubla specializare romana-engleza, experienta vasta in domeniul meditatiilor si pregatesc copii/adulti pentru examene Cambridge, Toefl, conversatie, orice nivel. Experienta excelenta cu variate categorii de cursanti – de la copii pana la oameni de afaceri. Pentru cei mici ma deplasez la domiciliu. Ofer reducere pana la 30%. Detalii pe blog http://meditatiienglezaromanaconstanta.blogspot.ro . tel. 0728767605 CONSTANTA

 153. Studenta in anul III la Facultatea de Medicina Generala “Carol Davila”, Bucuresti ofer meditatii la biologie, chimie si limba engleza nivel scoala generala si liceu. Am fost participant activ la congrese si conferinte de specialitate in strainatate. Am absolvit liceu teoretic profil matematica-informatica intensiv engleza. Sunt o persoana responsabila si rabdatoare cu elevii. Meditatiile se desfasoara la domiciliul cursantului. Pret 40 Ron/sedinta (2 ore) negociabil, rog seriozitate. Relatii la tel: 0729532048 (Gabriela)

 154. Profesor de muzica tanar, foarte rabdator, cu vasta experienta dau meditatii la chitara (studii teoretice si practice), atat copii cat si adulti. Se pune accent pe partea practica. Ma deplasez la domiciliul elevului in Bucuresti. Garantez seriozitate, rabdare si rezultate optime. Daca va place cu adevarat muzica, totul vine de la sine. Sunt convins ca nu veti regreta!
  Pentru mai multe detalii pot fi contactat.
  Tel: 0761137794 ; cdr_sorin@yahoo.com

 155. Licentiat al Facultatii de Muzica, imi pun la dispozitia dumneavoastra cunostiintele si abilitatiile profesionale, nivel incepator (copii) in ceea ce priveste chitara (studii teoretice si practice). Pentru mai multe detalii pot fi contactat. Ofer si rog seriozitate. Contact: Tel: 076113779

 156. Profesoara, dubla specializare, meditez Engleza, cls. 2-8: incepatori, recuperari, corigente, examene, conversatie. Geografie, cls. 4-12: capacitate, bacalaureat, admitere facultate, olimpiade. Asigur metode moderne pentru invatare facila, la domiciliul elevului. Anunt valabil in Bucuresti.

  Tel. 0745 400 356

 157. Ofer meditatii la engleza pentru nivelurile Beginner(Incepator),Elementary(Elementar) si Upper-Intermediate(Mediu-Avansat).
  Ma inteleg bine cu copii , pentru cei mici am un CD interactiv.CU elevii mai mari lucrez de pe Round-up,Welcome si Enterprise, in functie de nivel.
  Folosesc si fise auxiliare cu teorie si teme sau teste , fise care intra la dosarul elevului.Sunt o fire exigenta .Nu trec la un alt capitol al lectiei pana cand elevul nu ia cel putin 9 in testul de evaluare.
  Nr tel : 0730458658
  mail: teodoravlas@gmail.com

  Program : Weekend : dupa ora 12:00pm
  Luni : incepand cu ora 12:00pm
  Joi : incepand cu ora 1:00pm

 158. Buna ziua!Ma numesc Stanga Andreea si sunt studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti si urmez si cursurile modulului psihopedago

 159. Buna ziua!Ma numesc Stanga Andreea si sunt studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti si urmez si cursurile modulului psihopedagogic.Ofer meditatii la limba romana/engleza/franceza/germana(mentionez ca detin atestate pentru fiecare limba straina).Modul de predare este unul interactiv,astfel incat elevul sa acumuleze cat mai multe informatii.Ofer meditatii atat in zona unde locuiesc(sector 6) ,cat si la domiciliul elevului.Persoanele interesate ma pot contacta la numarul de telefon:0747420615,cat si pe adresa de e-mail: andreea.stanga04@yahoo.com.Pretul sedintei este de 40 de lei.O zi frumoasa!

 160. Student, 2 ani experienta in meditatii, anul III la sectia International Business & Economics (fostul comert exterior cu predare in limba engleza) din cadrul ASE Bucuresti, ofer pregatire pentru orice nivel de engleza la domiciliul dvs.
  Posed certificare Cambridge ESOL nivel C2 (Proficiency in English). Pot pregati incepatori, avansati, cat si pe cei doritori de certificare Cambridge/TOEFL.

  Pret: 30 Ron/1h30-copii
  40 Ron/2h studenti/admiteri/bac
  50 Ron/2h+ adulti/certificari
  tel.0751.106.986

 161. Buna ziua! Sunt studenta in anul 1 la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale educatiei, sectia Invatamantul primar si prescolar, din cadrul Universitatii din Bucuresti. Vreau sa ofer meditatii de limba engleza pentru copii cu varste cuprinse intre 6 si12 ani. Costul:40 -1h si jumatate. Pregatire: Examen Cambridge (First certificate), atestat in limba engleza(in urma absolvirii liceului cu profil de engleza intensiv). Locatie:Bucuresti E-mail: toto_alexandra@yahoo.com Telefon:0767472968

 162. Absolventa a Facultatii de Drept, in prezent masterand Cariera Judiciara si Consilier Juridic, ofer meditatii limba si literatura romana, orice nivel.Tel: 0746911450

 163. Buna ziua! Ma numesc Paula, am absolvit Liceul pedagogic, am terminat Facultatea de limbi straine, specializarea Engleza-Franceza. Am experienta in domeniu, de 5 ani, meditez copii de toate varstele. Ma deplasez la domiciliu. Pentru mai multe detalii: paula_mh14@yahoo.com

  • Buna ziua Paula,
   Ma numesc Claudia . Ai putea sa ne ajuti cu pregatirea la limbile EN eventual , FR pt cele 2 fetite de 8 si 6 ani? Oferim seriozitate si dorim colaborare pe termen lung.
   Locuim in Popesti Leordeni – f aproape de Str Oltenitei.
   Multumim pentru feed back

 164. Buna ziua! Sunt o persoana tanara, prietenoasa, educata, cu experienta in meditatii cu copii de gradinita si clase primare. Ofer meditatii la engleza pentru copii de gradinita si clasele 1-4. Domiciliul in sectorul 6.
  Numar de contact: 0761.32.17.50

 165. Absolventa a Colegiului National Bilingv „George Cosbuc” si a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Bucuresti meditez Limba Engleza, gradinita – facultate. Mentionez ca detin 3 Atestate de Nivel Avansat in Limba Engleza si un Certificat TOEFL obtinut in New York, SUA. Sunt o persoana rabdatoare, cu foarte bune capacitati de comunicare si am experienta in predarea Limbii Engleze atat pentru copii cat si pentru adulti. Cursurile sunt interactive, adaptate nivelului fiecarui elev, se lucreaza foarte mult pe partea de ascultare, conversatie, gramatica si imbunatatire vocabular. De asemenea, sunt traducator/translator si ajut la imbunatatirea considerabila a nivelului de cunostinte in Limba Engleza a celor care doresc sa emigreze in strainatate. Pentru mai multe detalii contactati-ma la nr de telefon: 0728.609.825/ 0734.598.484.

 166. Buna ziua! Am absolvit Facultatea de Litere, Universitatea Bucuresti, specializarea romana-franceza si ofer meditatii la limba romana si limba franceza, in special clasele primare. Cel mai mult ma axez pe gramatica limbii romane, avand in vedere faptul ca am lucrat la Institutul de lingvistica „Iorgu Iordan-Al. Rosetti” din cadrul Academiei Romane.
  Pretul unei sedinte: 40 lei.
  Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr. de telefon: 0721 568.546

 167. Este prea dificil pentru tine sa inveti singur o limba straina ?
  Ai nevoie de cineva care sa-ti explice pe intelesul tau ?
  Centrul nostru de limbi straine te poate ajuta, indiferent daca esti incepator sau daca te pregatesti pentru Bacalaureat, admitere sau Cambridge, TOEFL, IELTS.
  Avem cursuri pentru toate varstele, preturi motivante, oferte tentante si reduceri surpinzatoare.
  Pentru mai multe detalii accesati site-ul nostru: http://www.centrudelimbistrainels.ro sau la telefon: 021 327 68 56.
  Locatia noastra este ultracentrala, iar mediul pe care il vei gasi la noi este unul propice procesului de invatare.
  Viziteaza-ne si te vei convinge intr-o secunda !
  Te asteptam cu mare placere !

 168. Este prea geu pentru tine sa inveti singur Limba Engleza? Ai nevoie de cineva care sa-ti explice pe intelesul tau ? Eu te pot ajuta, indiferent daca esti incepator sau daca te pregatesti pentru Bacalaureat, admitere ori Cambridge, TOEFL, IELTS! Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la numarul de telefon: 0729 77 77 88

 169. Este prea greu pentru tine sa inveti singur Limba Rusa?
  Ai nevoie de cineva care sa-ti explice pe intelesul tau?
  Eu te pot ajuta, indiferent daca esti incepator sau daca te pregatesti pentru Bacalaureat, admitere ori Cambridge, TOEFL, IELTS!

 170. Buna ziua, ofer meditatii clasele 0-IV…matematica, lb.engleza, lb.romana, sprijin teme.
  Pret 2-4 ore depinde cat are nevoie elevul, 35 lei.

 171. Caut profesor de limba engleza, cu experienta in predare la prescolari, pentru meditatii copil 4.5 ani, sambata si duminica dimineata, la domiciliul profesorului (Bucuresti, sector 1 sau sector 6) sau al elevului (Tartasesti). Rog referinte.
  Contact: email: terc1971@yahoo.com; mobil: 0732669090

 172. Buna ziua , familie serioasa cautam pentru colaborare termen lung profesor limba EN eventual FR , pentru meditatii domiciliu fetite 8 clasa II si 6 ani. si clasa 0 Localitatea Popesti Leordeni, f aproape de sos Oltenitei.Disponibilitate luni, miercuri, joi , sambata, duminica dupa ora 16 30.
  contac email : birhala.claudia@gmail.com

  • Buna ziua. Sunt trainer de limba engleza. Nu imi pot oferi serviciile si pentru limba franceza. Daca doriti dupa ora 16:30, cred ca cel mai probabil as putea in weekend. Astept raspunsul dumneavoastra la elena.marin88 @gmail.com

 173. Buna ziua, oferim meditatii la limbile engleza, franceza, germana si italiana pentru prescolari si scolari. Profesori cu experienta, program flexibil, locatie usor accesibila. Telefon; 0728143292, email: courses@hieroglifs.ro

 174. Bună ziua, sunt absolventă a Facultății de Litere și Limbi Straine (Română – Japoneză) și a Masteratului de Studii Est-Asiatice (Universitatea din București) și ofer meditații la limba japoneză pentru nivelurile începator și intermediar, dar și la limba română și limba engleză.

  În perioada octombrie-decembrie 2011, am beneficiat de un internship la Universitatea din Tokyo, Japonia. Am experiență de lucru în educație atât în mediul informal (ofer meditații încă de când eram în facultate), cât și formal (lucrez de 5 ani în cadrul unei instituții de învățământ) – vă pot oferi referințe la cerere.

  Email: zdo_vision (at) yahoo (dot) com
  Telefon: 0727.866.597

 175. Buna ziua, ofer meditatii limba engleza pentru prescolari si scolari zona Popesti Leordeni (strada Drumul Fermei, IMGB, 10 min metrou Dimitrie Leonida). Experienta limba egleza de peste 10 ani.
  Telefon: 0771.268.156, e-mail: camelia_antohe@yahoo.com

 176. Buna ziua,
  Caut profesor de engleza la domiciliu (sector 6) pentru un copil de 3 ani si jumatate. Doresc o persoana care are experienta in acest sens, respectiv care foloseste metode interactive, amuzante astfel incat invatarea sa se faca prin jocuri si conversatii. E-mail: ariamm_b@yahoo.com
  Va multumesc.

  • Buna ziua! Am experienta de 8 ani in lucrul cu copiii (si nu numai), inclusiv cu propriul copil. Sunt relativ tanara (am 30 de ani) 🙂 si am suficient tact incat copiii sa fie atrasi de engleza prin joc. As dori sa-mi spuneti unde locuiti in sect 6. Pretul unei sedinte este de 60 lei.
   Multumesc!

  • Buna ziua, daca mai este valabil anuntul,sunt disponibila sa fac meditatii cu copilul. Am mai lucrat cu copii de 4 ani si au raspuns destul de bine la metodele mele de invatara. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr de tel :0735522125

  • Buna ziua. Sunt trainer de limba engleza, avand experienta extinsa cu copii de 4-6 ani. Lucrez doar interactiv, am o sumedenie de resurse si mai ales dragoste pentru copiii. Locuiesc in sectorul 5. Daca sunteti interesata, putem discuta mai multe live. ma puteti contacta la adresa elena.marin88 @gmail.com

 177. Buna ziua!
  Ofer meditatii Limba Engleza pentru ”pitici„ (3-10 ani) in Bucuresti, sect 2 sau alt sector. Sunt absolventa a Facultatii de Limba si Literatura Romana, specializare Romana – Engleza. Pentru ca sunt mama a doi copii mici (2,6 ani si 4,6 ani) am experienta in predarea unei limbi straine. Sunt o persoana activa (am 31 ani), iubesc copiii si imi place sa-mi petrec timpul cu ei, totodata invatand lucruri noi educative. Consider ca prin joaca poti invata orice! Ma puteti gasi la tel 0737705587. Multumesc!

 178. Buna ziua, locuiesc in Chitila, am un baietel de 6 ani si ma intereseaza meditatiile la domiciliu pentru limba engleza. Multumesc

 179. Ofer meditatii la limba engleza elevilor de nivel generala si copiilor de gradinita.

  Studiez la Universitatea Politehnica din Bucuresti,in limba engleza.Am fost prof.student suplinitor la Biserica „Sf.Nicolae”(club after-school) din Bucuresti si am finalizat Modulul Pedagogic.
  Am experienta de lucru cu copii de diferite varste si niveluri de educatie.

  Am ales sa predau lb engleza pt a le impartasi copiilor cunostiintele mele, pt a-i ajuta sa scrie,sa citeasca,sa comunice in lb engleza,dar si pt a promova gandirea analitica si creativitatea.

  Scopul meu este de a ajuta fiecare copil sa se exprime in mod eficient si elocvent.

  Am un program flexibil si sunt incantata sa merg la casa oricarui copil sau alt loc în cazul în care ar fi mai convenabil.

  Daca aveti intrebari, va rog sa nu ezitati sa ma contactati.
  meditatiiengleza_andreea@yahoo.com
  0735522125

 180. Hello, ma numesc Cristina Marian si ofer meditatii la limba engleza pt copii atat pt gradi cat si pt clasele primare. Sunt profesoara de engleza la gradi si incerc sa fac fiecare ora cat mai interesanta pt copii. Parintii din Bucuresti ma pot contacta la marian.cristina92@yahoo.com

 181. Ofer meditatii pentru nivelurile A1-A2 B1-B2 . Lucrez mai mult pe partea de writing pentru ca daca elevul pe parte de writing se descurca, la speaking nu vor fi probleme . Dau teste, teme si multe exercitii . De doi ani ofer meditatii si mentionez ca am lucrat si cu copii de 4 ani.In prezent sunt studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine Bucuresti-sectia Traducere si Interpretare Engleza-Germana. Pentru clasele I-IV=45 ron , V-VIII=55 ron, IX-X= 60. Pentru mai multe detalii astept mail-ul dumneavoastra (iulia.sttc@yahoo.com)

 182. Licentiata in Facultatea de Litere si Limbi Straine, Specializarea – Romana-Engleza-Franceza. Am absolvit si cursul de Psihopedagogie. Ofer meditatii, la engleza cat si la franceza pentru incepatori si intermediari. Obiectivul meu este ca elevul sa inteleaga si sa nu ramana cu nici o nelamurire. Sedintele se pot tine la domiciliu meu cat si la domiciliul dumneavoastra. Ma puteti contacta la adresa de mail: simonacristina93@gmail.com

 183. Profesoara, 26 de ani, meditez limba romana, respectiv, limba engleza, pentru testele nationale si bacalaureat. Metode de predare- invatare- evaluare. Mentionez ca, am 2 ani experienta in invatamant. Meditatiile pot fi sustinute in mod individual la cerere, sau in grupe. Tel. 0784702941.

 184. INSCRIERI PENTRU MEDITATII ENGLEZA LA GRADI
  Toamna aceasta refacem grupele pentru meditații la limba engleză, iar locurile sunt limitate.
  Așadar, cine dorește să învețe engleză într-un mod cât mai distractiv, în stilul Engleza la Grădi, vă aștept cu mesaje sau mail la oanaa_ardeleanu@yahoo.com.
  Zonă preferențială (dar nu obligatorie): Drumul Taberei, sector 6.

 185. Ofer meditatii celor mici, gradi si clasele 1-5 limba engleza si franceza, la domiciliul meu, cartierul Militari, Bucuresti. Garantez rezultate foarte bune! Pret: 50 ron/2 ore. Daca sedinta se va desfasura cu mai mult de un copil, pretul va fi de 30 ron. 0724371947

 186. Alina
  Ofer meditatii la limba romana, engleza si franceza in zonele Pantelimon, Dristor, Salajan, Vitan. Am o experienta de peste cinci ani in invatamant si am avut rezultate exceptionale. Pretul unei sedinte este de 50 lei. Pentru mai multe informatii, contactati-ma pe e-mail alyna_ptr@yahoo.com sau tel. 0727868783

 187. Club Maria organizeaza cursuri de Limba Engleza si/sau Spaniola (orice nivel), pentru copii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani. In functie de frecventa/durata cursurilor, dar si a segmentului de varsta in care se afla elevul, se stabileste si taxa. Sediul unde se tin cursurile se afla in zona Iancului, langa Scoala Nr. 56 „Jose Marti”. Cursurile vor incepe la data de 1 octombrie, in urma formarii grupelor de minim 5 cursanti, in limita locurilor disponibile. Pentru inscrieri sau informatii asteptam sa ne scrieti pe adresa luciarconstantin@gmail.com. Va asteptam!

 188. Profesoara cu experienta meditez engleza si franceza la domiciuliul elevului,inclusiv pentru examene in Bucuresti,orice sector.Rog seriozitate.Tel 0733311631

 189. Bună ziua! Mă numesc Iuliana Teodoroiu și ofer meditații la limba engleză pentru începători. În liceu am studiat filologie bilingv engleză, în prezent sunt studentă în anul II la ASE la secția de Limbi moderne Aplicate, iar în paralel urmez cursurile modului psihopedagogic. Menționez că dețin un certificat Cambridge (CAE). Părinții care sunt interesați mă pot contacta la numărul de telefon: 0723428482. Mulțumesc!

 190. Buna!
  Ma numesc Claudia Ion si ofer meditatii la limba engleza prescolarilor si scolarilor in orasul Pitesti, jud. Arges. Sunt profesor de limba engleza la gradinita si after-school.
  E-mail: claudia.ion8@yahoo.com
  Nr. telefon: 0746867845
  Pret sedinta: 25 lei/ora.
  Multumesc!

 191. Bună ziua! Caut meditator pentru lectii la Orga, care sa vina acasă, am un băiețel de aproximativ 7 ani. Locuiesc în sector 6, Militari, zona Veteranilor.

 192. Buna ziua! Sunt absolventa a liceului de limbi straine din Constanta, „Liceul Teoretic George Calinescu”, profil de engleza intensiv, am varsta de 21 de ani si in prezent sunt studenta. Ofer meditatii in Constanta la limba engleza pentru copiii de gradinita, din ciclul primar de invatamant si pentru cei din gimnaziu. Am competentele necesare diplome, poiecte si atestat la limba engleza. Pretul unei sedinte de 2 ore este 40lei. Ma puteti contacta la numarul de telefon: 0734482102 pentru mai multe detalii.

 193. hello! Sunt iuliana militaru, Trainer personal de lb. Engleza aplicata la personalitatea ta, la nevoile tale, la ritmul tau de invatare.

  Prof. engleza cu 20 ani experienta in domeniu cu dubla licentiere Romana-Engleza, ofer coaching: ajut cursantul sa invete o metoda prin care poate studia orice limba straina.

  Am dubla specializare romana-engleza, experienta vasta in domeniul meditatiilor si pregatesc copii/elevi/studenti/adulti pentru examene Cambridge, Toefl, conversatie, etc., orice nivel. Predare dinamica, interactiva pentru atestate internationale: TOEFL, Cambridge, IELTS sau pentru interviuri. Posibilitatea de deplasare la sediul cursantului (pentru cei mici) si capacitatea de a comunica rapid si corect in vederea imbunatatirii cunostintelor.

  DETIN EXPERIENTA APLICARII UNEI METODE DE INVATARE GARANTATA PRIN REZULTATE. VRETI SA INVATATI PENTRU INTREAGA VIATA? PENTRU A LUA EXAMENE? LOCURI LIMITATE.

  Experienta excelenta cu variate categorii de cursanti – de la copii pana la oameni de afaceri.

  NOU! Pentru fiecare persoana recomandata care incepe colaborarea cu mine, cel ce recomanda are 2 sedinte gratuite!

  tel. 0728 767 605 si http://meditatiienglezaconstanta.blogspot.ro/

 194. Buna ziua. Ofer meditatii limba romana si limba engleza pt ciclul primar si gimnazial cat si pt gradinita. Durata unei sedinte este de 2 h, pret 35 lei, la domiciliul cursantului, in cursul saptamanii de la orele 17:00, si weekend, la ora la care se doreste. Ofer suport teorie, insa sedintele de meditatie se desfasoare bazandu-se pe practica, interactiune, in functie de cerinte. Adresa de email este : cioaracristianaflorentina@gmail.com, iar nr de telefon : 0763822055.

  • Buna ziua!
   Caut mediator limba engleza pt doi copii (7 si 10 ani). În 6 luni plecam în Anglia si doresc rezultate reale. Aduc eu copii la meditații. Bucuresti – prefer zona Pallady, Titan, maxim Salajan.
   Dana Vancea- 0722402763
   Multumesc!

   • Buna ziua.Ma numesc Cojucari Nicoleta si sunt profesor de limba engleza de 8 ani .Daca sunteti interesata de meditatii va las un nr de telefon 0767177198.

 195. Caut profesoară de lb. Engleză avansat cu vârsta între 18-24 de ani, cu un „look” drăguț pentru o fetiță de 8 ani foarte pretențioasă, care să știe cum să o facă să învețe.
  Locul unde trebuie sa vina profesoara este în Brăneşti Ilfov, la telefon / email vom negocia și dacă o sa aibă o mașină sa vina din București , iar prețul /h va fi unul ridicat doar dacă va reuși sa o convingă prin metodele ei ( profesoarei ) să învețe. !!

  • Daca dumneavoastra cautati doar „un look dragut” inseamna ca fetita este extrem de rasfatata si veti avea dificultati cu ea si acum si mai tarziu, in special. La profesori nu asa se pune problema, de cum este aspectul fizic al acestora, ci de ceea ce ofera din punct de vedere profesional : experienta, vocatie, fervoare si rabdare. O fata de 18-24 de ani, asa cum solicitati nu are experienta cu copii, nu este un specialist psiholog, si nu are vocatie didactica si pedagogica. Doar o sa aiba haine de firma si fumuri tinere, ceea ce nu cred, dupa cei 30 de ani de experienta psihologica, ca ii va fi in folosul fetitei. Sa dea Domnul sa gasiti exceptia de la regula. Mult succes.

 196. Buna ziua!
  Ofer meditatii la limba engleza pentru prescolari si scolari (clasele I-IV), precum si la limba si literatura romana si chimie (clasele I-VIII). Folosesc metode interactive si diversificate in functie de varsta.
  Date de contact: 0751906691, elenaa.chiticaru@gmail.com. Zona: Bucuresti

 197. Vand curs lb engleza Genki English format din 12 CD-uri cu jocuri, cantecele, planuri de lectie la doar 1000 lei.Un produs marca British Council. Detalii:alina_litere@yahoo.com

 198. Buna ziua! Caut profesor engleza (sau studenti limbi straine cu experienta cu prescolari) pentru un baietel de 5 ani in Bucuresti, pe 13 Septembrie , aproape de Prosper (capatul lui 13 Septembrie dinspre Drumul Sarii). El are deja un vocabular destul de bun, insa nu face conversatie si are nevoie de ajutor mai sistematic. Am fi interesati si de franceza, nu neaparat cu acelasi profesor , dar dupa ce se obisnuieste un pic cu meditatiile la engleza. Cei interesati ne pot contacta pe email la adresa ramona_pit@yahoo.com. Multumesc

  • Buna ziua!
   Mă numesc Elena Ghiga,sunt profesor engleza- italiană,am lucrat și ca educatoare și sunt disponibilă de când doriți dvs.,locuiesc în de.Taberei, valea argesului,vin la domiciliul elevului.

  • Buna ziua. Ma numesc Suciu Adriana, 60 de ani, din Bucuresti, profesor grad didactic I si psiholog terapeut, meditez copii cu varste cuprinse intre 4-18 ani la romana, franceza, engleza, pian, teorie si solfegiu, ofer consultatii psihologice, sfaturi, consiliere psiho-pedagogica tuturor celor care solicita indrumarile mele de specialitate. Pentru detalii cu privire la numarul de ore pe saptamana, va rog sa scrieti la email : suciu.adriana@gmail.com
   Sedinta de 2 ore este de 60 de lei.

 199. Mă numesc Elena Ghiga, sunt profesor engleza – italiană, am lucrat și ca educatoare și sunt disponibilă de când doriți dvs.,locuiesc în dr.Taberei, valea Argesului, vin la domiciliul elevului si imi adaptez metodele in functie de fiecare elev.

 200. Ma numesc Inana, sunt studenta la limbi si literaturi straine araba-franceza, iar limba engleza este a doua limba perfect vorbita dupa limba nativa romana. Ofer cu mare drag meditatii copilasilor de gradinita, dar si celor din clasele 1-4 avand un stil de predare interactiv, cu joculete, cantecele si multe alte metode ceea ce inseamna ca timp de o ora si 30 min copilul dvs. nu se va plictisi. Merg pe ideea ca invatatul trebuie sa para usor pt copilul dvs. si tocmai de aceea va invata din placere pt. ca va imbina joaca cu studiul. Tot in acest timp, din experienta stiu ca rezultatele se vor observa rapid.
  Durata sedintei este de 1h 30min
  Pretul 50lei
  Locatia: acasa la dvs.
  Orasul Bucuresti, de preferat sectorul 4
  Nr. Tel: 0767 888 454

 201. Buna ziua,suntem in cautarea unui meditator la limba engleza,pentru o eleva de clasa a III a, o data pe saptamana (pentru inceput).Suntem dispusi sa oferim 30-35 ron/sedinta,dorind in schimb seriozitate si rezultate.Dorim ca sedintele sa aiba loc la domiciliul nostru,Bucuresti,sector 6.Pentru detalii….0771689820.Urgent

 202. Mă numesc Elena Ghiga, sunt profesor de limba engleza, am lucrat si ca educatoare,locuiesc în sectorul 6,valea argesului si vin acasă la domiciliul elevului.

 203. Buna ziua !
  Ma numesc Fayer Jennifer.
  Ofer meditatii la limba engleza pt copilasii din clasele 1-4.
  Nr ul de ore acordate la meditatii, plata acestora cat si zona in care se ofera acestea se discuta personal in functie de dorintele si necesitatile dvs.
  Parintii din Bucuresti ma pot contacta la nr de tel: 0731985331
  Va multumesc si va doresc o zi cat mai optimista si pozitiva! 🙂

 204. Ofer pregatire la engleza pentru prescolari si scolari in Drumul Taberei, la domiciliul meu sau al elevului. Durata sedintei este in functie de varsta copilului. Asigur materialele necesare, adaptate fiecarei varste. Pretul unei ore este de 20 lei. Contact: Alina Gliga 0723338218 sau alina.gliga@yahoo.com.
  Pot colabora cu gradinite sau after-school-uri.

 205. Buna ziua,
  Meditez la limbile engleza, franceza si romana. Am o experienta de peste cinci ani, cu rezultate exceptionale. Doritorii ma pot contacta la tel. 0727.868.783. Pretul unei sedinte de 2 ore este de 50 lei. Alina

 206. Profesoara romana, franceza, engleza gr. did. I si psiholog cu multa rabdare, calm, experienta 32 de ani in domeniul didactic, multa multumire sufleteasca pentru rezultatele excelente obtinute in decursul anilor, meditez elevi clasele 5-8 si 1-4 la domiciliul lor, sectoare 3,4,5,6
  Nu meditez elevi la domiciliul meu, deoarece am un program foarte incarcat : meditatii si consultatii psihologice / nutritioniste si nu ajung acasa decat foarte tarziu. Prefer sa merg la elevi si pacienti, deoarece imi este mai comod.
  Ca psiholog, asigur consiliere atat copiilor în vederea dezvoltării libere, integrale, armonioase şi pentru formarea personalităţii autonome şi creative, cat si paritilor si bunicilor.
  Rog maxima seriozitate si corectitudine.
  tel. 0737497393
  ionescu_elena@hushmail.com

 207. Profesoara pentru invatamantul primar(limba engleza),cu o vechime in invatamant de 12 ani,titulara.Ofer pregatire elevilor din ciclul primar,doar zona Militari.

 208. Absolventa de liceu, Ofer meditatii la Engleza elevilor de clasele I-V la domiciliul elevului oriunde in mun. Bacau. In peste 2 ani de meditat elevi cu varstele cuprinse in intervalul mentionat mai sus, am reusit sa creez pentru ei un mediu proprice de invatare in confortul propriei case.Prin interactiune sustinuta, lectii interactive si materiale personalizate dupa nevoile si dorintele elevului si parintelui deopotriva am ca scop crearea unor lectii personalizate de la copil la copil.Sedintele au fost special structurate pe doua ore pentru a putea oferi elevului un pachet complet; lucrez atat cu materiale proprii (fise/fise asociative,tabele,rebusuri,desene etc.) in vederea depasirii nivelului de cunostinte generale specific varstei in prima ora, cat si cu materia scolara in a doua ora.Urmarim aprofundarea lectiilor invatate in clasa, intelegerea/rezolvarea temelor pentru acasa, cat si pregatire pentru urmatoarele teste.(evident, structura lectiilor poate fi modificata dupa situatie, e.g.:daca elevul urmeaza sa sustina un test si nu intelege materia ce urmeaza a fi evaluata, vom insista mai mult pe aceasta)
  Fire deschisa, sociabila si rabdatoare, varsta s-a dovedit a fi, de asemenea, un avantaj in munca cu elevii, apropierea de varsta facand posibila o comunicare mai usoara si o deschidere a lor fata de mine si de subiectele studiate.
  In trecut, am predat, de asemenea si la un Afterschool unde am lucrat cu grupe de elevi.Daca aveti o afecere de acest gen si doriti un meditator la Engleza pentru o grupa mai mare de copii (chiar si cu varste/nivele de pregatire diferite), ma puteti contacta. In functie de numarul de elevi/grupa , pretul variaza.

  Daca doriti ca prichindelul dvs. sa invete limba engleza intr-un mediu confortabil unde nevoile si evolutia lui sa primeze- atunci cred ca i-ati gasit meditator.Imi face tot timpul placere sa fac parte din calatoria spre cunoastere a celor mici, mai ales a unei limbi straine- o materie atat de importanta in dezvoltarea unui copil.

  Pentru mai multe detalii si pentru a stabili o intalnire, va rog sa ma contactati pe e-mail (cel mai rapid) pe adresa cesarotto_anais@yahoo.com sau via telefon– 0752444649 .

 209. Meditez la limba engleza prescolari si scolari in sector 6, la domiciliul meu sau al elevului. Asigur materiale atractive. Ofer seriozitate si rog seriozitate. 0723338218 – Alina

 210. Absolventa de liceu, ofer meditatii la Engleza elevilor de clasele I-V la domiciliul elevului oriunde in mun. Bacau. In peste 2 ani de meditat elevi cu varstele cuprinse in intervalul mentionat mai sus, am reusit sa creez pentru ei un mediu proprice de invatare in confortul propriei case.Prin interactiune sustinuta, lectii interactive si materiale personalizate dupa nevoile si dorintele elevului si parintelui deopotriva am ca scop crearea unor lectii personalizate de la copil la copil.Sedintele au fost special structurate pe doua ore pentru a putea oferi elevului un pachet complet; lucrez atat cu materiale proprii (fise/fise asociative,tabele,rebusuri,desene etc.) in vederea depasirii nivelului de cunostinte generale specific varstei in prima ora, cat si cu materia scolara in a doua ora.Urmarim aprofundarea lectiilor invatate in clasa, intelegerea/rezolvarea temelor pentru acasa, cat si pregatire pentru urmatoarele teste.(evident, structura lectiilor poate fi modificata dupa situatie, e.g.:daca elevul urmeaza sa sustina un test si nu intelege materia ce urmeaza a fi evaluata, vom insista mai mult pe aceasta)
  Fire deschisa, sociabila si rabdatoare, varsta (19 ani) s-a dovedit a fi, de asemenea, un avantaj in munca cu elevii, apropierea de varsta facand posibila o comunicare mai usoara si o deschidere a lor fata de mine si de subiectele studiate.
  In trecut, am predat, de asemenea si la un Afterschool unde am lucrat cu grupe de elevi.Daca aveti o afecere de acest gen si doriti un meditator la Engleza pentru o grupa mai mare de copii (chiar si cu varste/nivele de pregatire diferite), ma puteti contacta. In functie de numarul de elevi/grupa , pretul variaza.

  Daca doriti ca prichindelul dvs. sa invete limba engleza intr-un mediu confortabil unde nevoile si evolutia lui sa primeze- atunci cred ca i-ati gasit meditator.Imi face tot timpul placere sa fac parte din calatoria spre cunoastere a celor mici, mai ales a unei limbi straine- o materie atat de importanta in dezvoltarea unui copil.

  Pentru mai multe detalii si pentru a stabili o intalnire, va rog sa ma contactati pe e-mail pe adresa cesarotto_anais@yahoo.com

 211. Buna ziua! Ofer meditatii pentru limba engleza pentru copii de orice varsta, ma pot mula pe cerintele parintelui si ajuta copilul in obtinerea unor rezultate foarte bune, cu rabdare si meditatii interactive, pe gustul celor mici!
  Sunt o fire deschisa si iubitoare de copii si sunt disponibila pentru sedinte de meditatii de la o ora pana la 2 ore, in limita dorita de parinte, iar pretul se discuta cu acesta, meditatiile desfasurandu-se si la domiciliul copilul, daca asa se cere. Locuiesc in Bucuresti, sectorul 6. Pentru detalii astept mail: maria.somerh27@gmail.com sau telefon la numarul: 0733.328.282

 212. Prof. engleza cu 20 ani experienta in domeniu cu dubla licentiere Romana-Engleza, ofer coaching: ajut cursantul sa invete o metoda prin care poate studia orice limba straina.

  Am dubla specializare romana-engleza, experienta vasta in domeniul meditatiilor si pregatesc copii/elevi/studenti/adulti pentru examene Cambridge, Toefl, conversatie, etc., orice nivel. Predare dinamica, interactiva pentru atestate internationale: TOEFL, Cambridge, IELTS sau pentru interviuri. Posibilitatea de deplasare la sediul cursantului (pentru cei mici) si capacitatea de a comunica rapid si corect in vederea imbunatatirii cunostintelor.

  Experienta excelenta cu variate categorii de cursanti – de la copii pana la oameni de afaceri.

  NOU! Pentru fiecare persoana recomandata care incepe colaborarea cu mine, cel ce recomanda are 2 sedinte gratuite!

  tel. 0731527770

  • Profesoara ENGLEZA – FRANCEZA , experienta, examene internationale, rabdare, Master in Psihologie, meditez la domicilul dumneavoastra – Doamne, Domnisoare si
   Copiii clasele 5-8 -Bucuresti 0722 975 335 – va pot raspunde (Luni-Joi intre 14-16:30) sau Mail : bebe120568@yahoo.com .Rezultate deosebite.

 213. Profesor limba engleza cu experienta ofer meditatii pentru limba engleza pentru prescolari si scolari la domiciliul meu sau al elevului in sectorul 6. Metode personalizate fiecarui copil. Asigur materialele necesare. Alina – 0723338218

 214. Licentiata a Facultatii de Limbi Straine (engleza-franceza, specializarea Traducere si Interpretare) si masteranda a programului „Comunicare interculturala si Traducere profesionala” (engleza), meditez elevi clasele I-VIII (orice nivel), la domiciliul meu (Dimitrie Leonida). Mentionez ca am experienta in pregatirea elevilor.
  Tel: 0733962266

 215. Buna ziua! Ma numesc Rusu Andra si sunt studenta. Am terminat liceul de limbi straine, pe intensiv engleza din Constanta. Am sustinut atestatul la limba engleza, ulterior avand o multime de proiecte internationale de comunicari stiintifice in limba engleza in desfasurate prin facultate, obtinand nenumarate premii. Am si examenul Cambridge si meditez cu mult drag copiii incepand de la gradinita pana la clasa a VIII a. Folosesc metode interactive si care sa ii capteze pe cei mici, facandu-le orele de engleza sa para mai usoare! Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati la numarul: 0734482102. Meditez doar in Constanta, la elev acasa sau la domiciliul meu.

 216. Buna ziua ! Am o fetita de aproape 3 ani si doresc sa fac meditatii la engleza, prin joaca ( engleza distractiva ) la domiciliu ! Locuiesc la Lujerului (Militari) si doresc sa primesc mai multe oferte care sa contine, printre altele, si pretul , durata sedintei, experienta !! Mail-ul meu este roxana_88x@yahoo.com, astept msj cu oferta si va voi contacta eu ! Multumesc !

 217. Buna ziua
  Am o fetita de 8 ani si vreau sa-i ofer meditatii de limba engleza . Meditatiile prefer sa se tina la sediu/domicilul profesorului. Locuim in zona Ion Mihalache si conteaza sa fie cat mai aproape de casa.. Copilul merge la after school si este disponibil dupa ora 18 sau in weekend. In cazul in care corespondeti cerintelor si va intreseaza va rog sa ma contactati la diana_russu@yahoo.com.
  Multumesc

  • Daca doriti doar la domiciliul profesorului trebuie sa cautati un profesor care nu are program fix si poate sa va primeasca. eu, de exemplu am program de la 8 dimineata la 8 seara si NU imi permit sa ofer lectii la domiciliul meu, ci doar al elevului, mai ales la orele solicitate de dumneavoastra, cand nu am cum sa ajung acasa. Daca va ganditi totusi sa ii oferiti copilului si aceasta posibilitate, atunci ma puteti contacta la email suciu.adriana@gmail.com

 218. Buna ziua!
  Doresc meditații la limba engleza si franceza pt băiețelul meu de 11 ani (clasa aV-a).
  Locuiesc în Catelu ( metrou Anghel Saligny).
  Meditațiile pot fi efectuate dimineata pana la 11.00 sau seara după 18.00, dar la domiciliul meu.
  Multumesc anticipat!
  0722402763 / danutzaile@yahoo.com

  • Buna ziua. Ma numesc Suciu Adriana, 60 de ani, din Bucuresti, profesor grad didactic I si psiholog terapeut, meditez copii cu varste cuprinse intre 4-18 ani la romana, franceza, engleza, pian, teorie si solfegiu, ofer consultatii psihologice, sfaturi, consiliere psiho-pedagogica tuturor celor care solicita indrumarile mele de specialitate. Pentru detalii cu privire la numarul de ore pe saptamana, va rog sa scrieti la email : suciu.adriana@gmail.com
   Sedinta de 2 ore este de 80 de lei pana in Catelu.
   Daca mai sunt doritori in Catelu si solicita lectii, pretul va fi de 60 de lei pentru 2 ore.

  • Buna ziua. Ma numesc Suciu Adriana, 60 de ani, din Bucuresti, profesor grad didactic I si psiholog terapeut, meditez copii cu varste cuprinse intre 4-18 ani la romana, franceza, engleza, pian, teorie si solfegiu, ofer consultatii psihologice, sfaturi, consiliere psiho-pedagogica tuturor celor care solicita indrumarile mele de specialitate. Pentru detalii cu privire la numarul de ore pe saptamana, va rog sa scrieti la email : suciu.adriana@gmail.com
   Sedinta de 2 ore este de 80 de lei pana in comuna Chiajna.
   Daca mai sunt doritori in Chiajna si solicita lectii, pretul va fi de 60 de lei pentru 2 ore.

 219. TITULARIZARE 2017!! Vand sinteze pt concursul de titularizare educatori/invatatori.Cursul cuprinde mai multe parti:literatura, gramatica, metodica, pedagogie si partea de sintaxa pt invatatori. Sintezele sunt elaborate in conformitate cu programa de pe site-ul Ministerului Invatamantului si cuprind exact ceea ce este de invatat.Pret: 100 de lei.Detalii:alina_litere@yahoo.com

  • Buna ziua. Ma numesc Suciu Adriana, 60 de ani, din Bucuresti, profesor grad didactic I si psiholog terapeut, meditez copii cu varste cuprinse intre 4-18 ani la romana, franceza, engleza, pian, teorie si solfegiu, ofer consultatii psihologice, sfaturi, consiliere psiho-pedagogica tuturor celor care solicita indrumarile mele de specialitate. Pentru detalii cu privire la numarul de ore pe saptamana, va rog sa scrieti la email : suciu.adriana@gmail.com
   Sedinta de 2 ore este de 70 de lei in Bucuresti.

 220. Buna ziua. Ofer meditatii la limba engleza pentru copii cu varste cuprinse intre 6 si 15 ani, dar si pregatire intensiva pentru examenele Cambridge Starters, Movers, Flyers. Sedintele sunt interactive bazate pe exercitii, joc si dezoltarea celor patru segmente lingvistice: conversatie, citire, ascultare si scriere corecta. Pentru cei
  interesati de pronuntie corecta se pot alege si sedinte speciale pentru dictie in limba engleza.
  Lavinia Ene-
  Profesor Limba engleza
  Date de contact: tel. 0741539460. Email :lavinia.ene91@yahoo.com
  Zona: Sector 6 Bucuresti, Str. Rosia Montana.

 221. Buna,
  Caut meditator pentru baietelul meu de 5 ani, limba engleza prin joaca, si/sau alta limba straina. 1-2 zile/saptamana, 2-3 ore/zi la domiciliul meu. Va rog sa ma contactati la 0746.206.389. Voluntari, Ilfov.
  Multumesc!

  • Buna ziua. Ma numesc Suciu Adriana, 60 de ani, din Bucuresti, profesor grad didactic I si psiholog terapeut, meditez copii cu varste cuprinse intre 4-18 ani la romana, franceza, engleza, pian, teorie si solfegiu, ofer consultatii psihologice, sfaturi, consiliere psiho-pedagogica tuturor celor care solicita indrumarile mele de specialitate. Pentru detalii cu privire la numarul de ore pe saptamana, va rog sa scrieti la email : suciu.adriana@gmail.com
   Sedinta de 2 ore este de 80 de lei pana in Voluntari.
   Daca mai sunt doritori in Voluntari si solicita lectii, pretul va fi de 60 de lei pentru 2 ore.

 222. Buna, caut meditator de limba engleza pentru fetita de 5 ani jumatate, cu predare de 2-3 ori pe saptamana, acasa la noi, in comuna Petrachioaia, Ilfov (este foarte aproape de Afumati, exista mijloace de transport).
  Multumesc,
  Anca (0724220596)

  • Buna ziua. Ma numesc Suciu Adriana, 60 de ani, din Bucuresti, profesor grad didactic I si psiholog terapeut, meditez copii cu varste cuprinse intre 4-18 ani la romana, franceza, engleza, pian, teorie si solfegiu, ofer consultatii psihologice, sfaturi, consiliere psiho-pedagogica tuturor celor care solicita indrumarile mele de specialitate. Pentru detalii cu privire la numarul de ore pe saptamana, va rog sa scrieti la email : suciu.adriana@gmail.com
   Sedinta de 2 ore este de 80 de lei pana in Petrachioaia.
   Daca mai sunt doritori in Petrachioaia si solicita lectii, pretul va fi de 60 de lei pentru 2 ore.

  • Buna ziua. Ma numesc Suciu Adriana, 60 de ani, din Bucuresti, profesor grad didactic I si psiholog terapeut, meditez copii cu varste cuprinse intre 4-18 ani la romana, franceza, engleza, pian, teorie si solfegiu, ofer consultatii psihologice, sfaturi, consiliere psiho-pedagogica tuturor celor care solicita indrumarile mele de specialitate. Pentru detalii cu privire la numarul de ore pe saptamana, va rog sa scrieti la email : suciu.adriana@gmail.com
   Sedinta de 2 ore si jumatate este de 80 de lei pana in Otopeni.
   Daca mai sunt doritori in Otopeni si solicita lectii, pretul va fi de 60 de lei pentru 2 ore.

 223. CLUJ-NAPOCA: Ma numesc Nistor Claudia( asistent social, pedagog social, profesor) meditez copii la gradinita, scoala primara si gimnaziala la limba si literatura romana precum si lb. engleza. Pretul este 60 lei: 2 ore. Pentru detalii, va rog sa scrieti la : claudia_nistor44@yahoo.com . Multumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s